0Din kurv er tom
Venteliste

MGP 23

18. feb '23 kl. 19:00

Arena Næstved, Ved Stadion 11, 4700 Næstved

MGP 23

MGP 23

Årets største fest for hele familien er tilbage! Og her er DU selvfølgelig også inviteret. Stephania Potalivo og Jonas Madsen er værter ved børnenes MGP til februar, der sendes live på DR1 og DRTV direkte fra Arena Næstved.

I en sprængfyldt Arena Næstved styrer årets værter løjerne, når de 8 MGP-finalister spiller deres ørehængende hits, som bliver svære at få ud af hovedet igen. Årets show bliver alt andet end kedeligt. Det bliver festligt, det bliver farverigt og fuldstændig fantastisk. Glæd jer!

Køb billet og oplev stemningen på én af de mest festlige tv-aftener i løbet af året, når vi alle sammen skal finde årets MGP-vinder.
Hele festen bliver sendt live på DR1 og DRTV direkte fra Arena Næstved klokken 19.00 lørdag d. 18. februar 2023.

Stephania Potalivo var også vært ved MGP sidste år, og hun glæder sig til at holde en kæmpe MGP fest sammen med de seje børn der skal optræde i Næstved, og til at stå på den farvestrålende MGP-scene sammen med Jonas: “Sidste år var jeg kæmpe fan af MGP, men i år kan jeg bare mærke, at kærligheden er blevet endnu større”.

Jonas Madsen fra Ultra Nyt er ny i rollen som vært ved MGP. Han siger: “Jeg glæder mig HELT absurd! Jeg er måske det, man kalder en MGP-superfan. Jeg har set alle shows og kan de fleste sange. Dem sætter jeg på, når jeg fester. Selvom jeg skal være vært, kan jeg blive helt starstruck, når jeg ser deltagerne, der vil give os den næste perlerække af børnehits.”.

Priser til MGP 23
Priszone 1 – 495 kr. + 30 kr. i gebyr
Priszone 2 – 395 kr. + 30 kr. i gebyr
Priszone 3 – 295 kr. + 30 kr. i gebyr

Forventet varighed:
Ca. 1 time og 45 min. uden pause.

Kørestols- og ledsagerpladser:
Kørestols-, andet handicap- og ledsagepladser skal købes igennem Ticketmaster på tlf. 38 48 16 33

Vigtig information
Der kan være periodevis begrænset udsyn på grund af Tv-produktion uanset valgte pladser.
Foto- og optageudstyr må ikke medbringes
Billetter til MGP Generalprøve går i salg mandag d. 28.november kl. 10.00.
Du finder dem her