MGP 18 GALLA – København

24. feb '18 kl. 15:00

Studie 1

MGP 18 GALLA – København

MGP 18 GALLA

Oplev alle stjernerne fra MGP 18, når DR Koncerthusets Studie 1 danner rammene om et brag af en børne-gallafest!

Efter et veloverstået MGP i årets Grand Prix by Aalborg, den 17 februar drager alle de dygtige finalister ud på en fænomenal Danmarksturne.

Her kan alle høre grandprix sangene og naturligvis vinderen til en koncert fuld af sang og musik, fest, dans og ikke mindst glade børn!

De unge artister kommer til DR Koncerthuset den 24 februar, hvor de kan ses i vores store Studie 1. Her er der masser af plads til både musik og dans!

Som altid bliver det muligt at få en autograf og en High-5 af deltagerne.

Kom og vær med, når vi fejrer MGP artisterne ved MGP Galla i København.

 

Du kan også købe billetter til MGP Galla 24. februar kl. 11:00

 

Studie 1

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 1? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere