0Din kurv er tom
Aflyst

MGP Galla 2020

29. aug '20 kl. 15:00

Studie 1

MGP Galla 2020

Aflyst

MGP Galla 2020

Vinderen af MGP 2020 er blevet fundet! - men heldigvis kan du stadig opleve de talentfulde deltagere live, hvis du ikke nåede med til showet i Royal Arena, når DR Koncerthuset åbner dørene op for MGP Galla 2020 i Studie 1. Gør dig klar til et brag af en børnefest, når de dygtige deltagere fra årets MGP endnu engang giver den hele armen til et festligt show i børnehøjde.

DR blænder igen i 2020 op for MGP Galla!
Den 29. februar 2020 blev vinderen af MGP fundet til det store show i Royal Arena i København – og niveauet var igen i år tårnhøjt.

Traditionen tro tager de dygtige og talentfulde deltagere ud og optræder sammen til en række fantastiske koncerter over hele landet – blandt andet i DR Koncerthuset.
Ved MGP Galla 2020 i Studie 1 får publikum en enestående mulighed for at høre grandprixsangene og naturligvis opleve årets vinder og finalister til en koncert fuld af feststemning i børnehøjde .
Vi kan garantere, at der vil blive masser af sang, musik, fest, dans og glade børn – både på og foran scenen.

Som de tidligere år bliver det naturligvis også muligt at få en autograf og en High-5 af deltagerne.
NB: Der tages forbehold for, at enkelte deltagere ikke kan optræde til det specifikke show. I så fald meldes dette ud på forhånd.

Praktisk info:
Børnezonen foran scenen er udelukkende tiltænkt børn.
Børnezonen er nemlig skabt for at sikre, at alle børn får den bedst mulige MGP-fest med det bedst mulige udsyn til scenen. Børnezonen er forældrefri zone og forældre skal derfor forberede sig på at være adskilt fra deres børn under dele af koncerten.
Forældre kan opholde sig ved siden af børnezonen i tæt afstand til børnene.
Det er selvfølgelig også muligt for forældre og børn at opholde sig sammen udenfor børnezonen.
Der vil udover børnezonen være et hyggeligt forældreområde, samt et bemandet ”Jeg er blevet væk”-opsamlingspunkt.

I baren kan der købes popcorn, sandwich, slik, chokolade, sodavand, juice, kage, kaffe og te.
Det er ikke tilladt at medbringe sin egen mad.

Vi glæder os til en sjov MGP-fest med jer alle

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Studie 1

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 1? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere