Info om coronavirus - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
UDSAT KONCERTEN 05.04.20 UDSÆTTES TIL DENNE DATO

MGP Galla 2020

29. aug '20 kl. 15:00

Studie 1

MGP Galla 2020

MGP Galla 2020

Grundet regeringens seneste udmelding vedr. Coronavirus er arrangementet MGP Galla 2020 flyttet fra søndag d. 05.04.2020 kl. 11.00 til lørdag d. 29.08.2020 kl. 15.00. Koncerten finder stadig sted i Studie 1, DR Koncerthuset. Din(e) billet(ter) til koncerten er stadig gyldig(e) og skal derfor benyttes til den ny dato.

Hvis du ikke har mulighed for at komme til koncerten på den ny dato, har du mulighed for at få refunderet dine billetter, samt evt. tilkøbt antipasti og/eller menuer. Læs under afsnittet “Hvis din koncert bliver udsat” ift. refusion.

Læs her hvordan du kan få refusion for dine billetter

Fristen for at indsende e-mail med refusion er søndag d. 05.04 2020. Herefter er det ikke længere muligt at få refunderet billetter til koncerten.

Du vil ikke modtage en henvendelse, når pengene er overført, men bedes selv holde øje med din konto. Normalt refunderer vi koncertbilletter indenfor 1-4 uger, men da vi pga. Corona-situationen har ekstraordinært mange kundehenvendelser, kan der være længere ekspeditionstid.

Ved spørgsmål kan DR Koncerthusets Kundecenter kontaktes på e-mail drkoncerthuset@dr.dk.

Vinderen af MGP 2020 er blevet fundet! – men heldigvis kan du stadig opleve de talentfulde deltagere live, hvis du ikke nåede med til showet i Royal Arena, når DR Koncerthuset åbner dørene op for MGP Galla 2020 i Studie 1. Gør dig klar til et brag af en børnefest, når de dygtige deltagere fra årets MGP endnu engang giver den hele armen til et festligt show i børnehøjde.

DR blænder igen i 2020 op for MGP Galla!
Den 29. februar 2020 blev vinderen af MGP fundet til det store show i Royal Arena i København – og niveauet var igen i år tårnhøjt.

Traditionen tro tager de dygtige og talentfulde deltagere ud og optræder sammen til en række fantastiske koncerter over hele landet – blandt andet i DR Koncerthuset.
Ved MGP Galla 2020 i Studie 1 får publikum en enestående mulighed for at høre grandprixsangene og naturligvis opleve årets vinder og finalister til en koncert fuld af feststemning i børnehøjde .
Vi kan garantere, at der vil blive masser af sang, musik, fest, dans og glade børn – både på og foran scenen.

Som de tidligere år bliver det naturligvis også muligt at få en autograf og en High-5 af deltagerne.
NB: Der tages forbehold for, at enkelte deltagere ikke kan optræde til det specifikke show. I så fald meldes dette ud på forhånd.

Praktisk info:
Børnezonen foran scenen er udelukkende tiltænkt børn.
Børnezonen er nemlig skabt for at sikre, at alle børn får den bedst mulige MGP-fest med det bedst mulige udsyn til scenen. Børnezonen er forældrefri zone og forældre skal derfor forberede sig på at være adskilt fra deres børn under dele af koncerten.
Forældre kan opholde sig ved siden af børnezonen i tæt afstand til børnene.
Det er selvfølgelig også muligt for forældre og børn at opholde sig sammen udenfor børnezonen.
Der vil udover børnezonen være et hyggeligt forældreområde, samt et bemandet ”Jeg er blevet væk”-opsamlingspunkt.

I baren kan der købes popcorn, sandwich, slik, chokolade, sodavand, juice, kage, kaffe og te.
Det er ikke tilladt at medbringe sin egen mad.

Vi glæder os til en sjov MGP-fest med jer alle

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 1

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 1? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere