0Din kurv er tom
Venteliste

MGP Galla 2021

22. okt '21 kl. 12:30

Studie 2

MGP Galla 2021

Skriv dig på venteliste

MGP Galla 2021

Traditionen tro åbner DR Koncerthuset igen dørene op til MGP Galla, efter MGP-vinderen 2021 blev kåret d. 27 februar. I studie 2 kan børn og barnlige sjæle være med til at fejre MGP-talenterne til et forrygende og festligt show.

DR blænder igen i 2021 op for MGP Galla!

Den 27. februar 2021 blev vinderen af MGP kåret i København. Showet i år var præget af corona og måtte gennemføres uden publikum, så forestil jer begejstringen, når årets MGP-deltagere kan komme ud at optræde rigtigt for børn og deres voksne!!b

Finalisterne har været igennem en lang udvælgelsesproces og alle er enige om, at niveauet igen i år er tårnhøjt. Traditionen tro tager de dygtige og talentfulde deltagere ud og optræder sammen til en række fantastiske koncerter over hele landet – blandt andet i DR Koncerthuset.

Ved MGP Galla 2021 i Studie 2 får publikum i børnehøjde en enestående mulighed for at høre grandprixsangene og naturligvis opleve årets vinder Emilie, konferencier Sofie Østergaard og finalister til en koncert fuld af feststemning. Vi kan garantere, at der vil blive masser af sang, musik og glade børn – både på og foran scenen.

Koncerten kan også opleves den 22. oktober 2021 klokken 10.00. Læs mere her

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter