DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Udsolgt

MGP Galla 2022

5. mar '22 kl. 10:00

Studie 2

MGP Galla 2022

Udsolgt

MGP Galla 2022

DR Koncerthuset inviterer til et brag af en børne-gallafest MGP Galla 2022! MGP Galla 2022 kan også opleves kl. 13, hvor der stadig er ledige billetter.

Gør dig klar til et brag af en børnefest, når de dygtige deltagere fra MGP 2022 endnu engang giver den hele armen til et festligt show i børnehøjde. Til MGP Galla 2022 får publikum en enestående mulighed for at høre grandprixsangene til en koncert fuld af feststemning.

I februar 2022 kåres vinderen af årets MGP. Det bliver et forrygende show fuld af begejstring, sang, dans og musik. Vi kommer til at opleve et stærkt felt af dygtige MGP-artister.

Traditionen tro optræder de dygtige og talentfulde deltagere i Studie 2. Vi garanterer en koncert fuld af sang, musik, fest, dans og glade børn – både på og foran scenen. Og hvis gældende restriktioner tillader det, vil det også være muligt at få en autograf af deltagerne.

”Vi tager forbehold for at enkelte deltagere ikke kan optræde til det specifikke show. I så fald meldes dette ud på forhånd”.

Praktisk info:

Børnezonen foran scenen er udelukkende tiltænkt børn.

Børnezonen er nemlig skabt for at sikre, at alle børn får den bedst mulige MGP-fest med det bedst mulige udsyn til scenen. Børnezonen er forældrefri zone og forældre skal derfor forberede sig på at være adskilt fra deres børn under dele af koncerten.

Forældre kan opholde sig ved siden af børnezonen i tæt afstand til børnene.

Det er selvfølgelig også muligt for forældre og børn at opholde sig sammen udenfor børnezonen.

Der vil udover børnezonen være et hyggeligt forældreområde, samt et bemandet ”Jeg er blevet væk”-opsamlingspunkt.

I studie 2 kan børn og barnlige sjæle være med til at fejre MGP-talenterne til et forrygende og festligt show.

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter