0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

MGP Galla 2022

5. mar '22 kl. 10:00

Studie 2

Se rabatmuligheder

MGP Galla 2022

Event er afholdt

MGP Galla 2022

DR Koncerthuset inviterer til endnu et brag af en børne-gallafest, når MGP Galla 2022 indtager Studie 2. Gør dig klar til et kæmpebrag af en børnefest, når de dygtige deltagere fra MGP 2022 giver den hele armen til et festligt show i børnehøjde.

Til MGP Galla 2022 får publikum en enestående mulighed for at høre grandprixsangene til en koncert fuld af feststemning.

Traditionen tro optræder de dygtige og talentfulde deltagere i Studie 2. Vi garanterer en koncert fuld af sang, musik, fest, dans og glade børn – både på og foran scenen. Der vil efter koncerten være mulighed for at hilse på artisterne. Læs mere herom i bunden under praktisk info.

”Vi tager forbehold for at enkelte deltagere ikke kan optræde til det specifikke show. I så fald meldes dette ud på forhånd”.

Her er deltagerne til MGP 2022: 

7even – Min mobil

Bag kunstnernavnet 7even gemmer sig sangeren Sofia på 12 år. Hun kommer fra Hvidovre, og til efternavn hedder hun Seven, derfor kalder hun sig selvfølgelig 7even, når hun optræder. Hendes sang hedder ‘Min mobil’ og handler om, hvor højt hun elsker sin mobiltelefon, og hvad hun bruger den til.

Sofia har stillet op til MGP to gange tidligere, hvor hun kom hele vejen til auditions, men først i år lykkedes det at komme gennem nåleøjet og med i MGP-showet. Sofia elsker musik, og hun spiller på både trommer og klaver, ligesom hun også går til kor. Når hun ikke spiller musik, går hun til gymnastik, chiller med sine veninder og ser en masse TikTok. Med sig på scenen, har hun danserne Cecilia, Leonora, Sigrid, & Smilla.

Jonas Funk – Ud til verdens ende

12-årige Jonas Funk kommer fra Virum ved København. Jonas’ sang hedder ‘Ud til verdens ende’ og handler om at være forelsket i en person, der ikke gengælder ens kærlighed.

Jonas går til teater i sin fritid og drømmer om at blive skuespiller. Han er nemlig helt vild med at optræde og glæder sig til at stå på den store MGP-scene. Jonas er dog ikke alene på scenen til MGP, da han har tre superseje musikere med sig. Det er Villads, der spiller trompet, Elise, der spiller saxofon, og Julie, der spiller trækbasun.

ALOHOMORA – Drenge & piger

Tvillingerne Gerd og Sally og veninden Vilma danner sammen gruppen ALOHOMORA. Pigerne, der alle er 8 år gamle, kender hinanden fra haveforeningen Sundbyvester, hvor de bor på samme vej. De har skrevet sangen ‘Drenge & piger’, der handler om, at der ikke er forskel på drenge og piger, lige meget om det er tøj, farver, legetøj eller sport. Gerd, Sally og Vilma synes alle, at det er vigtigt, at man kan være præcis den, man vil.

Kunstnernavnet, ALOHOMORA, har de fundet på, fordi de elsker Harry Potter, hvor ‘alohomora’ er en trylleformular, der kan låse døre op. Udover at læse ‘Harry Potter’, elsker de også at lytte til ‘The Beatles’. ALOHOMORA har tre dansere med på scenen, de hedder Alma, Harald og Liam.

Isso – Mamacita

Isso hedder rigtigt Ismael, men alle hans venner kalder ham Isso. Han er 14 år gammel og kommer fra Odense på Fyn. Issos sang, ‘Mamacita’, handler om en pige, som han gerne vil lære bedre at kende. Desværre er der en masse, som er misundelige og prøver at forhindre ham i at snakke med hende.

I sin fritid elsker Isso at spille fodbold, styrketræne og være sammen med vennerne. Modsat mange andre teenagere, kan Isso godt lide at gøre rent på sit værelse, stå tidligt op og drikke en kop sort kaffe. Med sig på scenen har Isso sin DJ, William, der kommer fra Aarhus.

Emma – Hater

Emma er 14 år gammel, kommer fra Brande i Midtjylland, og har skrevet sangen ‘Hater’. Den handler om, at man skal opføre sig ordentligt overfor hinanden og komme med god energi, i stedet for at være en hater.

Emma er født i Sydafrika og blev adopteret sammen med sin bror, da hun var 1 år gammel. Hun elsker at synge og får sangundervisning i sin fritid. Hun går også til håndbold flere gange om ugen, og spiller ofte kampe i weekenderne. Hun har tidligere gået til skating på rulleskøjter, hvor hun vandt guld til DM, da hun var 11 år gammel. Med sig på scenen har Emma danserne Casandra og Lea.

LUMA – Fri

Lucca og Maja på 9 år, kommer begge fra Støvring i Nordjylland, og kalder sig tilsammen for LUMA. De har skrevet sangen ‘Fri’, der handler om at ville slippe for kedelige pligter, som at gå ud med skraldet og rydde op på sit værelse. I stedet vil de have lov til at lege, slappe af og gøre, hvad de har lyst til.

Udenfor MGP er pigerne også bedste veninder, og de elsker at bruge tid sammen og finde på alle mulige skøre lege. Udover at hænge ud sammen, går pigerne også til håndbold og crossfit sammen. Med sig på scenen har de danserne Freja og Jacobine, som også går på Lucca og Majas skole.

The Raptiles – Popcorn

12-årige Eskil og Fridtjof danner sammen rap-duoen The Raptiles. Deres gruppenavn er sammensat af to ord. Rap, fordi de rapper, og Reptiles, fordi Fridtjof har en bamse, der er et reptil. Drengene kommer fra Nørrebro i København og har skrevet sangen ‘Popcorn’, der sjovt nok handler om popcorn.

Eskil og Fridtjof skrev deres sang, mens de så MGP sammen sidste år, hvor de undervejs løb tør for popcorn. Når drengene ikke synger om eller spiser popcorn, går de begge to til klaver. Eskil går også til springgymnastik og svømning, mens Fridtjof går til bratsch, der er et strygeinstrument i violin-familien.

The Specials – Som vi er

Bandet The Specials består af forsangeren Pelle, der også spiller guitar, trommeslageren Viggo, der synger kor og bassisten Ivan. De er alle tre 11 år gamle og går på samme skole i Brønshøj, hvor de alle bor. Deres sang hedder ‘Som vi er’, og den handler om, at man ikke skal lytte til, hvad andre siger om én, for man er god nok, som man er.

Når de ikke spiller sammen i The Specials, elsker de at hænge ud og dyrke forskellige slags sport. Pelle både ser og spiller en masse fodbold, Ivan går til basketball og cykler på racercykel, mens Viggo, der også går til fodbold, bruger meget af sin tid på at skate og lave fede tricks.


Praktisk info:

Børnezonen foran scenen er udelukkende tiltænkt børn. Børnezonen er nemlig skabt for at sikre, at alle børn får den bedst mulige MGP-fest med det bedst mulige udsyn til scenen.
Børnezonen er forældrefri zone og forældre skal derfor forberede sig på at være adskilt fra deres børn under dele af koncerten. Forældre kan opholde sig ved siden af børnezonen i tæt afstand til børnene. Det er selvfølgelig også muligt for forældre og børn at opholde sig sammen udenfor børnezonen.
Der vil udover børnezonen være et hyggeligt forældreområde, samt et bemandet ”Jeg er blevet væk”-opsamlingspunkt.
Der vil på vej ud efter koncerten være mulighed for at hilse og få et fortrykt autografkort af artisterne. Dette foregår ved udgang B.

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter