0Din kurv er tom
Udsolgt

MGP Galla 2023

5. mar '23 kl. 10:00

Studie 2

MGP Galla 2023

Event er afholdt

MGP Galla 2023

Gør dig klar til et brag af en fest, når de dygtige deltagere fra MGP 2023 indtager Studie 2 og giver den hele armen til et festligt show i børnehøjde. DR Koncerthuset inviterer til MGP Galla 2023, hvor publikum får en enestående mulighed for at høre grandprixsangene til en koncert fuld af feststemning.

Lørdag den 18. februar 2023 blev vinderen af årets MGP kåret. 12-årige Sophia løb med sejren og halvdelen af stemmerne. Det var et forrygende show fuld af begejstring, sang, dans og musik, hvor værterne, Jonas Madsen og Stephania Potalivo, i selskab med de otte finalister sørgede for en brag af en fest. En fest, vi genskaber i Studie 2 den 4. og 5. marts, når de dygtige og talentfulde deltagere traditionen tro optræder til MGP Galla. Her vil Sofie Østergaard være vært.

Vi garanterer en koncert fuld af sang, musik, fest, dans og glade børn – både på og foran scenen. Der vil efter koncerten være mulighed for at hilse på artisterne. Læs mere herom i bunden under praktisk info.

”Vi tager forbehold for at enkelte deltagere ikke kan optræde til det specifikke show. I så fald meldes dette ud på forhånd”.

Koncerten kan også opleves den 4. marts klokken 10.00 (Skriv dig på venteliste) og den 4. marts klokken 13.00 (Skriv dig på venteliste) og den 5. marts kl. 13.00

Se musikvideoen til årets fællessang “Mega Giga MGP” her.

Her er årets finalister:

ELINOVA

Elin og Nova på 12 år kommer begge fra Nørrebro, og de kalder sig tilsammen for ELINOVA. De har skrevet sangen ‘Mod strømmen’, fordi de synes, at det er vigtigt, at man skal være sig selv, og man for eksempel ikke skal lade sig påvirke af noget, hvis man ikke synes, at det er det rigtige.

Pigerne har kendt hinanden altid, da deres forældre også er gode venner. Elin og Nova har længe drømt om at være med i MGP, og de har haft en tradition med se showet sammen. Sidste år begyndte de at skrive en sang sammen, og de kunne ikke i deres vildeste fantasi forestille sig, at de kom med, men det gjorde de! Pigerne elsker begge Harry Potter, og så er de vilde med at hænge i trapetz sammen. Elins største idol er Jada og Novas er Pernille Harder. Med sig på scenen har Elin og Nova de tre seje dansedrenge Storm, Emilio og Sebastian.

Dysseband

Søskendeparret Iben og Aksel danner sammen deres venner Alvilde og Ulrik bandet Dysseband. Pigerne er 9 år gamle, og de er klar til give den gas som forsangere, mens de to 13-årige drenge styrer instrumenterne med hård hånd. Aksel er at finde på klaveret og Ulrik på trommerne.

Kunstnernavnet ‘Dysseband’ er stærkt inspireret fra byen, hvor de kender hinanden fra – nemlig Dyssegård. Pigerne har gået i børnehave sammen og drengene går i samme folkeskoleklasse. Sangen ‘På Tur’ handler om, at man skal ud på tur og have det fedt. Ulrik og Aksel har skrevet melodien til sangen, og de to piger Iben og Alvilde har skrevet teksten. Fælles for bandet er, at de alle elsker musik, men udover det, så elsker de to drenge at spille tennis, og de to piger er vilde med lave gymnastik!

Girls On Fire

De tre 11-årige piger Anissa, Kajsa og Ellinor danner tilsammen rap-trioen Girls On Fire. De har skrevet sangen ‘Drømme,’ som de fik idéen til, fordi folk kritiserede deres drømme. Pigerne mener, at det er vigtigt at drømme og tro på det, som man drømmer om.

Anissa og Ellinor går i klasse sammen, og Kajsa går i deres parallelklasse. De blev alle tre gode venner i 2. klasse, da de fandt ud af, at de har en fælles interesse for at synge og rappe. De mener, at det er musikken, der har bundet dem sammen, og de elsker at øve sig og blive bedre. De har også vundet deres SFOs talentkonkurrence ‘Klubben har talent.’ Anissa elsker Jiu Jitsu, Kajsa er vild med fodbold og Ellinor kan godt lide at lave mad.

Frederik

12-årige Frederik kommer fra Sønderjylland – nærmere bestemt Dybbøl. Han har skrevet sangen ‘Preteen,’ som handler om, når man er lige ved at være teenager, og man bare gerne vil bestemme over sig selv. Frederik elsker musik og teater. Han spiller i et talentband, og han har spillet guitar, siden har var ni år gammel. Frederiks livret er pizza eller sushi, og hans hemmelige talent er, at han er god til at stå på hænder. Frederik elsker pop og hiphop, og hans yndlingsartister er Christopher eller Lukas Graham. Med på scenen har Frederik trommeslageren Daniel, guitaristen Emil og bassisten Hugo.

The Five

Det 11-årige slæng fra Rønde består af pigerne Alma, Freia, Esther, Sine og Andrea, som tilsammen udgør The Five. De har skrevet sangen ‘Tænk dig om’, som handler om, at man ikke skal svigte hinanden, når man fx har en legeaftale og hellere vil være sammen med nogle andre. Idéen til sangen fik de i et frikvarter.

De fem piger går alle i samme klasse på Ugelbølle Friskole. Ester og Freias største idol er Emma Watson. Alma er vild med fodboldspilleren Trent Alexander-Arnold. Andrea går til hiphopdans, og Sine kan godt lide at øve sig på tricks på sin trampolin. De elsker alle sammen at tage på shopping sammen og hænge ud på klubben.

Sophia

12-årige Sophia lærte sin første sang, da hun var to år gammel, og hun har set MGP, så langt tilbage som hun kan huske. Sangen ‘Det bare tanker’ handler om, at man skal prøve at lade være med at sammenligne sig selv med andre, da det kan gøre én rigtig ked af det.

Sophia håber på, at hendes sang får andre til at tænke over, at man er god nok, som man er. I Sophias fritid synger hun i to bands, hun elsker at tegne, være sammen med sine venner og sin hund. Sophias livret er tarteletter, og så elsker hun at gå sent i seng!

Gustav & Magne

Gustav og Magne drømmer om at have flere penge, for når man er ung, så er det fedt at have sine egne penge og købe det, man vil. De er 13 år gamle, og når man ikke er fyldt 15 år endnu, så kan det være svært at få et job. Idéen til sangen ‘Gi dem til mig’ kom i forbindelse med en projektopgave i skolen, hvor emnet var penge. Drengene har været bedste venner siden 4. klasse, og de elsker at hænge ud i Gustavs garage, som er lavet om til en musikgarage. Her kan drengene rigtig nørde musik.

Gustav er vild med tage billeder med sit spejlreflekskamera, elsker at hænge ud med sine venner, og så hader han at tømme opvaskemaskinen. Magne går til gymnastik, cello og kor, og så hader han at svinge støvsugeren. Gustav og Magne får selskab på scenen af de tre dansere Seth, Mikkel og William.

PomfrIDA & MAYAnnaise

Bag bandnavnet, som vækker sulten i de fleste, gemmer sig de to 10-årige piger Ida og Maya. Pigerne har skrevet sangen ‘Hemmelighed’, som handler om, at det godt kan føles lidt svært, når nogen holder en hemmelighed for en. Ideen til sangen kom til pigerne ude i skolegården, og de har altid drømt og talt om MGP. De vil gerne fortælle andre, at de også har prøvet at føle sig udenfor, når nogle hvisker om hemmeligheder.

Ida og Maya kender hinanden fra skolen, og bandnavnet kom til dem, fordi Maya tit bliver kaldt MAYAnnaise, og hvad passer godt til det? PomfrIDA! Maya går til gospel og gymnastik i sin fritid, og Idas hemmelige talent er, at hun kan trylle. Med på scenen sammen med PomfrIDA & MAYAnnaise kommer de fire dansere Alma, Elin, Norma og Alisha.

Praktisk info

Børnezonen foran scenen er udelukkende tiltænkt børn. Børnezonen er nemlig skabt for at sikre, at alle børn får den bedst mulige MGP-fest med det bedst mulige udsyn til scenen.

Børnezonen er forældrefri zone og forældre skal derfor forberede sig på at være adskilt fra deres børn under dele af koncerten. Forældre kan opholde sig ved siden af børnezonen i tæt afstand til børnene. Det er selvfølgelig også muligt for forældre og børn at opholde sig sammen udenfor børnezonen.

Der vil udover børnezonen være et hyggeligt forældreområde.

På vej ud efter koncerten vil der være mulighed for at hilse og få et fortrykt autografkort af artisterne. Dette foregår ved udgang B.

 

ELINOVA

Dysseband

Girls On Fire

Frederik

The Five

Sophia

Gustav & Magne

PomfrIDA & MAYAnnaise

Ramasjang Mysteriet

Hjælp med at løse Ramasjang-mysterier i DR Byen. Alle børn inviteres til detektivtjeneste. Kom på opdagelse og find spor, der kan afsløre hvilken Ramasjang skurk, der er på spil.

Læs mere her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Rundvisning: Praktisk info

Læs mere om den praktiske information vedrørende rundvisninger i DR Byen samt DR Koncerthuset.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere