0Din kurv er tom
Venteliste

Mikael Wiehe

11. apr '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Mikael Wiehe

Den sista turnén

En af svensk musiks største og vigtigste sangskrivere Mikael Wiehe gæster DR Koncerthuset en sidste gang. Den folkekære sanger og poet tager afsked med sit publikum og livet på landevejen med en sidste skandinavisk tour, som rundes af i Koncertsalen.

Med start i norske Bergen, gæster Mikael Wiehe intet mindre end 45 skandinaviske byer på sin sidste turné, som også bringer ham og hans band forbi DR Koncerthuset hvor en gloværdig live-karriere rundes af.

I et halvt århundrede er der to ting, som har defineret Mikael Wiehes kunstneriske færd: den evige rejse – tournéen uden ende – og drømmen om en bedre verden. Førstnævnte har nu snart nået sin endelige destination, mens sidstnævnte er en bestræbelse der aldrig vil ophøre for den svenske musiker og sangskriver.

Men når Mikael Wiehe nok engang drager på landevejen i starten af 2022, bliver det samtidig den sidste turné for den folkekære troubadour. Det bliver et farvel til et elsket, men også intensivt turnéliv, som har været en del af Wiehes virke, siden det første møde med publikum i front for Hoola Bandoola Band i 70’erne. En kærlig gensidig relation mellem musiker og publikum, som fulgte Wiehe ind i hans solokarriere. Siden dengang, er det blevet til tusindvis af koncerter rundtom i hele Norden. Fortsat omkring 100 om året. År efter år.

Det er en imponerende koncertrække på den sidste turné og et smukt, værdigt farvel til en af svensk musiks største og vigtigste sangskrivere, som, igennem årtier, har sat sit tydelige præg på samfundsdebatten. Og det har Wiehe tænkt sig at blive ved med.

For nok er han blevet 75 år, og nok siger han farvel til livet på landevejen – men der er stadig historier som skal fortælles, og sange der skal skrives. Forud for turnéen i det nye år, udgiver han tilmed sit helt nye album, ’Den siste mohikanen’, som udkommer fredag den 26. november.

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud