0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Min Sang til Danmark

12. aug '22 kl. 17:30

Koncertsalen

Min Sang til Danmark

Event er afholdt

Min Sang til Danmark

Oplev Anne Linnet, Mads Langer, Birthe Kjær, Steffen Brandt, Oh Land og Mekdes i Koncertsalen sammen med Phillip Faber og DR Symfoniorkestret. De seks kendte kunstnere har skrevet seks helt nye sange til danskerne, som spilles live for første gang – side om side med velkendte sange og fællessang.

Det bliver en aften med både helt nye og velkendte toner, når seks kendte danske kunstnere og sangskrivere går på scenen i Koncertsalen sammen med Phillip Faber og DR Symfoniorkestret.

De seks kunstnere – Anne Linnet, Mads Langer, Birthe Kjær, Steffen Brandt, Oh Land og Mekdes – synger for første gang de nye sange, som de har skrevet specielt til danskerne og DR1’ s nye programserie ”Min sang til Danmark”.

Der bliver også mulighed for at høre nogle af kunstnernes mere velkendte sange, og med flere fællessange i løbet af aftenen får publikum også mulighed for at synge med på nogle af de smukke sange fra den danske sangskat.

Koncerten bliver optaget til TV og er en del af DR1’s nye programserie ”Min sang til Danmark”, hvor 15 af de største danske kunstnere har fået til opgave at skrive en helt ny sang til Danmark og danskerne.

Se programmet her

Er du ung under 30 år kan du få 25% rabat på denne koncert.

Se det fulde program her!

Tapas efter koncerten?

Efter koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Tv-optagelser

Engang imellem bliver vores koncerter optaget til tv. Her kan du læse om, hvilke procedure der er involveret, når der forekommer tv-optagelser under din koncert.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere