DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Kenton Slash Demon Support live set

Modeselektor

11. nov '17 kl. 22:00

Studie 1

Modeselektor

Event er afholdt

Mode­selektor

Hvor end Modeselektor folder deres bagkatalog ud, imponerer de kritikkerne og efterlader publikum i ekstase. Aftenens support er den formidable københavnske techno duo Kenton Slash Demon, og umiddelbart efter spiller det den danske producer trio Av Av Av et DJ set. Dørene åbnes kl. 21 og Kenton Slash Demon går på kl. 22.

Modeselektor spreder elektronisk magi i København

Alsidige bashug og saftige grooves med drypvis absurditet, der lægger sig som en varm hånd på kinden og skaber elektricitet i fødderne. Hvor end Modeselektor folder deres solide bagkatalog ud, imponerer de kritikkerne og efterlader publikum i ekstase.

Med mere end to årtier på den internationale musikscene har Berliner-duoen opnået en formidabel techno-rutine, men har aldrig mistet nysgerrigheden eller lysten til at udforske nye måder at få dansegulve til at gløde verden over.

Modeselektor besøgte i år Roskilde Festival med Moderat og leverede en bundsolid koncert, som Gaffa kastede fem stjerner efter. Og selvom duoen har haft travlt med at producere og turnere med Moderat i de seneste år, har de aldrig mistet passionen for virket bag pulten og sprede deres rendyrkede club vibes, som de nu bringer til København.

Modeselektor udgav i 2006 albummet Hello Mom på deres eget label BPitch og har efterfølgende udgivet blandt andet Happy birthday og Monkey Town. Med bangers som ”Berlin”, ”The white flash”, ”Blue clouds” og ”Shipwrek” bliver der lagt i ovnen til en elektrisk aften i DR Koncerthuset.

Support - Live set

Kenton Slash Demon

 

Studie 1

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 1? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere