0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Mozart & Sjostakovitj

22. nov '18 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Mozart & Sjostakovitj

Event er afholdt

Mozart & Sjostakovitj

Oplev DR SymfoniOrkestret for fuld udblæsning i musik fra Sjostakovitjs dramatiske opera Lady Macbeth fra Mtsensk, og mød de sensationelle hollandske brødre Artur og Lucas Jussen – en ung klaverduo med en fantastisk legende musikalitet, der er som skabt til at spille Mozart.

Mozarts Klaverkoncert nr. 10 er noget særligt – der er nemlig to klaverer med! Mozart skrev musikken til sig selv og sin søster Nannerl, og man kan virkelig høre, hvordan de to er i tæt familie. Denne aften er solisterne de to hollandske brødre, Artur og Lucas Jussen, som har skabt sensation med deres forrygende samspil og fantastiske musikalitet.

Mozarts lysende toner skifter til russisk dramatik, når DR SymfoniOrkestret derefter præsenterer en orkesterversion af Sjostakovitjs opera Lady Macbeth fra Mtsensk. Et afgørende værk for Sjostakovitj, der i 1930’erne blev forbudt af Stalin, fordi musikken handler om menneskets mørke sider, utroskab og mord.

Det er den amerikanske dirigent James Conlon, der har bearbejdet Sjostakovitjs opera til et symfonisk værk, hvor musikkens dramatiske forløb er blevet koncentreret. Det er førte gang, musikken spilles i Danmark. DR SymfoniOrkestret dirigeres af den bare 26-årige englænder Kerem Hasan, der har modtaget et væld af priser for sit musikalske talent.

Koncerten kan også opleves den 24. november 2018

Hent program

Hent Orkesterliste

Mozart:

Titus, ouverture

Mozart

Koncert for 2 klaverer, KV 365

Sjostakovitj

Suite over Lady Macbeth fra Mtsensk, arr. James Conlon

Dirigent

Kerem Hasan

Solister, klaver

Arthur & Lucas Jussen

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter