Info om coronavirus - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Aflyst

Musikken fra Cirkus Summarum

20. mar '20 kl. 17:00

Studie 2

Musikken fra Cirkus Summarum

Event er afholdt

Musikken fra Cirkus Summarum

Som følge af den seneste udmelding fra sundhedsmyndighederne har DR Koncerthuset aflyst alle koncerter, arrangementer og transmissioner til og med 27. marts. Har du billet til denne koncert, bliver den refunderet automatisk af DR. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Corona-virus og refusion af billetter her: https://drkoncerthuset.dk/info-coronavirus/

Det bliver svært at stå stille, når DR Big Band spiller en vaskeægte Cirkus Summarum-koncert, sammen med Ramasjang-værterne Silja Okking og Kristian Gintberg og den sprudlende sanger Mads Mathias.

Der er forår i luften og humør-garanti når hele DR Big Band folder sig ud med musikalske favoritter fra Cirkus Summarum som Cirkus Summarum sangen og andre børnehits. Publikum kan glæde sig til svingende  og charmerende versioner af klassikere som Lille Frøken Himmelblå og Uptown Funk. Glæd dig til en koncert proppet med glæde, energi og jazzet vellyd når Ramasjang-værterne Kristian og Silja ruller sig ud, sammen med den talentfulde sanger Mads Mathias – Pssst: der går rygter om at selveste Danse Staffan også kommer forbi!

Anbefalet alder: 3 – 8 år
Siddepladser på gulv
Varighed: Ca 50 min

Koncerten kan også opleves den 19. marts 2020 klokken 17.00

Lyt til uddrag fra Cirkus Summarums musik fra 2019 her:

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere