Udsolgt LIVE: UDSOLGT Billetter til dansefesten kan købes HER

Natdisk Funkfest Feat. Ole Børud (live) og Natdisk (dj’s)

6. okt '17 kl. 21:00

Studie 2

Natdisk Funkfest Feat. Ole Børud (live) og Natdisk (dj’s)

Event er afholdt

Natdisk Funkfest

Ole Børud, et regulært lille funkmirakel fra Norge, indleder aftenen med et festligt live-set mens Natdisks DJ’s efterfølgende sætter ild i dansegulvet. Det bliver en solid aften i funkens og dansens tegn. Sved er et adelsmærke!

Først byder Ole Børud, et regulært lille funkmirakel fra Norge , op til fest med et crisp og potent liveset, hvor band og hornsektion ikke står tilbage for Tower of Power og andet funky stuff.
Efterfølgende sætter Natdisks DJ’s ild i dansegulvet via et nøje kurateret funkrepertoire, så både gæster, fest og dansegulv går ned i flammer. Det bliver en solid aften i funkens og dansens tegn. Sved er et adelsmærke!

Livekoncerten er desværre udsolgt, men der er heldigvis stadig mulighed for at sikre sig billet til den svedige dansefest her: https://drkoncerthuset.dk/event/natdisk-dansefest-natdisk-djs/

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere