0Din kurv er tom
Venteliste

Nattergalen

12. aug '20 kl. 19:30

Studie 2

Se rabatmuligheder

Nattergalen

Skriv dig på venteliste

med Ghita Nørby, Michala Petri og DR VokalEnsemblet

DR Vokalensemblet præsenterer H.C. Andersens smukke eventyr om den lille nattergal, der fortryller selv døden med sin sang. Oplev en unik fortælling i ord og toner, når koret sammen med skuespilleren Ghita Nørby og fløjtevirtuosen Michala Petri opfører det prisvindende værk.

I H.C. Andersens berømte eventyr Nattergalen kan en lille fugls sang få selv døden til at ændre planer. Og når DR Vokalensemblet blænder op for det prisvindende værk sammen med blokfløjtevirtuosen Michala Petri, kan publikum se frem til en stemningsfuld fortællekoncert med skuespilleren Ghita Nørby i centrum.´

Nattergalen er ikke bare eventyret om Kejseren fra Kina og en kinesisk sangfugl, men et møde med evigtgyldige værdier som det sande, det naturlige, kunsten og musikken – alt det, der i eventyrets slutning vækker den døende Kejser til live.

“Jeg holder allermest af H.C. Andersen, når han anskuer menneskesjælen”, siger Ghita Nørby, som også medvirker på DR Vokalensemblets prisvindende cd-indspilning af værket The Nightingale. Indspilningen har opnået international anerkendelse, og modtog blandt andet den fornemme tyske ECHO-pris, to amerikanske Grammy-nomineringer og en nominering til den prestigefulde Gramophone Award.

Verdens førende musiktidsskrift Gramophone skrev bl.a. om indspilningen af Nattergalen: ”Denne vision af H.C. Andersens berømte eventyr er rig på fantasi og forunderlige harmonier. Den lettiske komponist væver Petris kvidrende blokfløjter omkring sangerne som en allestedsnærværende, uhyggeligt naturtro påkaldelse af nattergalen selv.”

Værket The Nightingale er skrevet specielt til DR Vokalensemblet og Michala Petri af den lettiske komponist Ugis Praulins.

DR Vokalensemblet

Dirigent

Carsten Seyer-Hansen

Solist, fortæller

Ghita Nørby

Solist, blokfløjte

Michala Petri

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere