DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Nicklas Sahl

4. nov '20 kl. 17:30

Koncertsalen

Nicklas Sahl

Event er afholdt

Nicklas Sahl

Det kan lyde klichéfyldt, at man kan kende et talent, når man står over for det, men det er ikke desto mindre præcis den følelse publikum får mulighed for at opleve ansigt til ansigt med popmusiker og sangskriver Nicklas Sahl og hans kæmpehits som ”New Eyes” og ”Hero” i Koncertsalen.

Det særegne i mødet med den unge musikerkomet Nicklas Sahl findes i nerven i hans vokal, som på smukkeste vis understreger den stærke sangskrivning som er grundstoffet i kæmpe pophits som ”Planets”, ”New Eyes” og ”If I Killed Your Night”. Sangene har allerede rundet mange millioner af streams og imponerende airplay på de danske radioer – og med debutalbummet “Unsolvable” står Nicklas Sahl klar med endnu flere stærke sange til publikum forud for koncerten i Koncertsalen i slutningen af året.

Debutalbummet har fået fin modtagelse i musikpressen, hvor GAFFA tildeler 5/6 stjerner og følgende ord:

“Nogle albums kan man spille om og om igen, mens andre knap fortjener halvanden omdrejning. “Unsolvable” hører helt klart til i førstnævnte kategori, og er, til trods for titlen, særdeles godt løst.”

Udefra er det måske nemt at tro, at Nicklas Sahl har spillet sig hurtigt til tops. Han udgav sin debutsingle ”Hero” i 2018 og ikke lang tid efter var koncertkalenderen booket med en forårsturné med et imponerende fremmøde hele vejen rundt, der også troppede op samme år, da han åbnede Bøgescenen på Smukfest.

Efterfølgende har Nicklas Sahl fyldt Store VEGA i slutningen af 2019 og i år fortsætter han nu koncertrækken i Danmark til efteråret, hvor Koncertsalen må regnes for den største koncert.

Selvom Nicklas Sahls karriere er gået fra 0-100 på rekordtid, startede den musikalske rejse for musikeren meget tidligt. Allerede som fireårig fik han en plastikguitar stukket i hånden, og hans instrumentale følgesvend så ham vokse gennem årene. I dag er guitaren stadig et bærende element for Nicklas Sahl, som mestrer de seks strenge med lige så meget talent, som han mestrer sit stemmebånd.

Når Nicklas Sahl går på scenen, er det ikke blot publikum som begejstret hylder hans sange og kæmpemæssige kunstnerformat. Anmelderne følger også trop med store roser. GAFFAs anmelder har bl.a. sendt flotte ord med på vejen efter Nicklas Sahl spillede på en af SPOT Festivals største scener. Her kvitterede anmelderen med 5/6 stjerner og skrev:

“Hero”, “Planets” og nyeste single ”If I Killed Your Night” kom som perler på en snor og fyldte den smukke kulisse med melodiøse popmelodier og fik samtidig mængden af klapsalver og hvin til at stige proportionelt med antallet af spillede sange. Der var helt tydeligt en gengældt glæde mellem publikum og artist, og det fik da også Nicklas Sahl til selv at udbryde halvvejs igennem sættet: ”Hold kæft, hvor er det fedt at stå her!”

Ord kan et langt stykke henad vejen beskrive det møde, som publikum kan se frem til med Nicklas Sahls´ visit i Koncertsalen, men denne videooptagelse med nummeret ”If I Killed Your Night” rammer endnu mere præcist, hvad man har i vente i mødet med Nicklas Sahl:

Koncerten kan også opleves den 04. november 2020 klokken 20.00. Læs mere her

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Har du billet til koncerten, kontaktes du direkte af DR Koncerthuset senest to uger inden koncerten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere