0Din kurv er tom

Niemeyer & Saint-Saëns

7. maj '22 kl. 15:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Niemeyer & Saint-Saëns

Niemeyer & Saint-Saëns

DR Symfoniorkestret og dirigenten Corinna Niemeyer stråler i brillant musik af Saint-Saëns og Stravinskij. I den store Orgelsymfoni af Saint-Saëns blander DR Koncerthusets kæmpemæssige orgel sig med orkestret, og Stravinskij gendigter eventyret om Nattergalen i et af sine mest overdådige værker.

I centrum af DR Koncerthusets store sal ser man et af Danmarks største orgler. Orglet indgår som instrument i forskellige orkesterværker – med kæmpe effekt! Ikke mindst i Saint-Saëns’ populære Symfoni nr. 3 med tilnavnet Orgelsymfonien. Et mageløst stykke musik, hvor orglet slutter sig til orkestret i sidste sats med en virkning, der blæser tilhøreren bagover.

Koncertens andre værker tager os på fantasirejse til det fjerne Østen. Stravinskijs brillante orkesterværk Nattergalen, bygget over H.C. Andersens eventyr, er en magisk fortælling fuld af farver og klange. Og de smukke, sensuelle Hindu-sange af den franske impressionist Maurice Delage er en næsten psykedelisk drømmerejse til Indien.

Ved koncerten kan man opleve den unge franske sopran Sarah Arastidou, der er blevet en sensation på Europas største scener. Dirigent er Corinna Niemeyer fra Tyskland, der for første gang skal optræde sammen med DR Symfoniorkestret.

Koncerten kan også opleves den 5. maj 2022 klokke 19.30. Læs mere her 

Program


Stravinsky

Le chant du rossignol, suite

Delage

Quattre chants hindous

Saint-Saëns

Sange

Saint-Saëns

Symfoni nr. 3, Orgelsymfonien

Dirigent

Corinna Niemeyer

Solist, sopran

Sarah Aristidou

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Kom med "Bag om koncerten"

Kom med på en anderledes og helt ny rundvisning i DR Koncerthuset lige før koncertens start – og mærk stemningen i huset, minutterne før det går løs. Få et unikt indblik i arbejdet bag kulissen op til koncerten og en helt særlig tur både foran og bag om scenen med historier fra koncerter, kunstnere og hverdagen i huset.

Rundvisningen varer omkring 30 min og slutter af med en drink i foyeren inden koncerten starter. Det koster 150 kr. per person. Der er et begrænset antal pladser til denne særlige rundvisning, så du skal skynde dig, hvis du vil med.

Køb rundvisning her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Gode adventsrabatter

Til store oplevelser og adgang til eksklusive tilbud