DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Udsat Info om ny dato følger

Nikolaj Nørlund m. band

28. dec '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Nikolaj Nørlund m. band

Event er afholdt

En aften i Paradis

DR Koncerthuset sætter rammerne for en aften i Paradis, når Nikolaj Nørlund med hans band og gæsterne Oh Land, Bisse og Jonas Bjerre dykker ned i hans danske sange og det seneste album ”Hverdag i Paradis”.

Denne koncert vil blive berørt af de gældende retningslinjer for kulturarrangementer. Har du billet til koncerten, kontakter DR Koncerthuset dig direkte på mail. Se vores generelle forholdsregler vedr. Covid-19 her: https://drkoncerthuset.dk/info-coronavirus/

Med udgangspunkt i Nikolaj Nørlunds omfattende dansksprogede repertoire og i særdeleshed det seneste album HVERDAG I PARADIS, er der denne aften lagt i ovnen til en helt unik og musikalsk tour de force med Nørlund, hans septet med kapelmester Adi Zukanovic i front og et hold solister, der byder på noget af det fineste talent den danske musikscene kan levere.

Nikolaj Nørlund selv er gennem tiden blevet kaldt Danmarks svar på alt fra Damon Albarn til Leonard Cohen, men mest af alt er han Danmarks Nikolaj Nørlund. Det har resulteret i en lang række forskelligartede album fra den dansksprogede debut med NAVNLØS i 1996 til HVERDAG I PARADIS fra i år, som er blevet spillet flittigt på P6 Beat. Desuden har han været drivkraften bag album/koncerter som PÅ DANSKE LÆBER og ANDERSENS DRØMME.

Selv udtaler Nørlund om En aften i paradis:

“Koncertsalen er for mig en af landets absolut ypperste scener, så jeg er virkelig stolt over, at vi har fået lov at sammensætte denne aften i Mellemdagene. Det er ikke jul, det er ikke nytår, men det er stadig højtid for mig, det er “en aften i paradis”, for det håber jeg det bliver for os alle. Jeg glæder mig til at præsentere mit band (DKs bedste), og jeg er virkelig glad for, at de her fantastiske solister har indvilget i at rive og flå lidt i mine sange. Det tager de ikke skade af.”

Solistrækken er lige så forskellig som den er lovende:

Bisse (Thorbjørn Radish) har været uomgængelig og hyperaktiv siden han debuterede i 2014 og har siden udgivet nogenlunde 14 album.

Oh Land (Nanna Øland) lancerede en imponerende international karriere da hun boede i New York og senest har hun taget tre sæsoner som X-factordommer.

Jonas Bjerre er forsanger og mastermind i MEW, som har tryllebundet publikum over hele verden i en årrække.

Orkester:
Jakob Høyer – trommer
Rasmus Valldorf – perk+vokal
Anders AC Christensen – bas
Jeppe Brix – elguitar+vokal
Adi Zukanovic – keyboards

Solist

Oh Land

Solist

Bisse

Solist

Jonas Bjerre

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter