0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Nikolaj Nørlund m. band

12. mar '22 kl. 21:00

Koncertsalen

Nikolaj Nørlund m. band

Event er afholdt

En aften i Paradis

Der bliver forhåbentlig en chance for at se lidt ind i foråret, når Nikolaj Nørlund med band og gæsterne Carl Emil, Pil, Oh Land og Jonas Bjerre dykker ned i hans danske sange og det seneste album ”Hverdag i Paradis”.

Med udgangspunkt i Nikolaj Nørlunds omfattende dansksprogede repertoire og i særdeleshed det seneste album HVERDAG I PARADIS er der denne aften lagt i ovnen til en helt unik og musikalsk tour de force med Nørlund, hans sekstet med kapelmester Adi Zukanovic i front og et entourage, der byder på noget af det fineste talent den danske musikscene kan levere.

Nikolaj Nørlund er gennem tiden blevet kaldt Danmarks svar på alt fra Damon Albarn til Leonard Cohen, men mest af alt er han Danmarks Nikolaj Nørlund. Det har resulteret i en lang række forskelligartede album fra den dansksprogede debut med NAVNLØS i 1996 til HVERDAG I PARADIS fra i år, som er blevet spillet flittigt på DR. Desuden har han været drivkraften bag album/koncerter som PÅ DANSKE LÆBER og ANDERSENS DRØMME.

Selv udtaler Nørlund om En aften i Paradis:

“Efter at coronarestriktionerne fik spændt ben for koncerten i december, er jeg overstadigt glad for, at vi får en ny chance i Koncertsalen. Og så en lørdag på kanten af foråret, det kunne ikke være bedre. Vi skal skabe et nyt rum med sangene, musikken, fortolkningerne, og så er tid og sted helt perfekt, det bliver en aften i paradis, når først vi slipper band og solister løs efter en lang, mørk coronavinter. Mine forventninger er helt i top”.

Solistrækken er lige så forskellig som den er lovende:

Carl Emil – Nørlunds historik med Carl Emil går tilbage til Ulige Numre, hvor Nørlund producerede deres første to albums. Hvis ikke han var det fra begyndelsen, så har Carl Emil udviklet sig til en af landets ypperste sanger/sangskrivere.

Pil – Pil er en helt ny artist på den danske pophimmel, hvor hun med sin klare stemme og vedkommende sange har vundet Karrierekanonen, sunget duet med Andreas Odbjerg og generelt taget alle med storm.

Oh Land (aka Nanna Øland) Hun lancerede en imponerende international karriere, da hun boede i New York og har senest lavet ballet med Dronningen og taget tre sæsoner som X-factordommer.

Jonas Bjerre Forsanger og mastermind i Mew, som har tryllebundet publikum over hele verden i en årrække. Jonas er aktuel med sin nye duo Tachys og han turnerer stadig med Mew.

Orkester:
Jakob Høyer – trommer
Rasmus Valldorf – perk+vokal
Anders AC Christensen – bas
Jeppe Brix – elguitar+vokal
Adi Zukanovic – keyboards

Solist

Carl Emil

Solist

Pil

Solist

Oh Land

Solist

Jonas Bjerre

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter