0Din kurv er tom

NOAH

19. apr '20 kl. 20:00

Koncertsalen

NOAH

med Danmarks Under-­holdnings Orkester

Popfænomenet NOAH går sammen med Danmarks Underholdningsorkester og giver en koncert i Koncertsalen med pop fra allerøverste hylde, hvor orkestret drysser symfonisk magi og ekstra stjernestøv over NOAHs fængende popmelodier og giver hans velkendte popsange et helt nyt format.

Med over en halv million månedlige lyttere på Spotify og udsolgte koncerter over hele landet, rangerer Troels Gustavsen, bedre kendt som NOAH, blandt Danmarks allerstørste popnavne med et hitportefølje, der bl.a. tæller ”Alt Er Forbi”, ”Over Byen”, ”Før Vi Falder” og hans seneste single ”Alle Går I Stykker”

NOAH har netop afsluttet en omfattende og udsolgt akustisk tour rundt i landets kirker. Til næste år skifter popmusikeren kirkerne ud med Koncertsalen, som en af koncerterne på en eksklusiv tour i fem af landets største musikhuse, ligesom det akustiske setup udskiftes med et af Danmarks mest anerkendte symfoniske orkestre, nemlig Danmarks Underholdningsorkester.

NOAH har altid drømt om at dele scenen med så stort et orkester, som han selv udtaler:

“For de fleste musikere er det en drøm at få lov at optræde med et stort symfoniorkester, og til foråret går den drengedrøm i opfyldelse.”

Han løfter også lidt af sløret for, hvad der kommer til at ske:

”Man kan forvente sig en meget dynamisk koncert med smukke strygerarrangementer og pulserende popproduktioner. Jeg glæder mig enormt meget, og jeg er sikker på, det bliver en af de største musikalske oplevelser, jeg personligt har været del af.”

Det er ikke uvant for Danmarks Underholdningsorkester at spille sammen med store popartister. De har tidligere markeret sig med en række nyskabende koncertsamarbejder sammen med blandt andet Mads Langer og HUSH ligesom de har en kommende juleturné med Burhan G i kalenderen.

Koncerten med HUSH fandt også sted i Koncertsalen i begyndelsen af 2019.

Tilbage i 2017 gæstede NOAH også Koncertsalen og spillede en forrygende koncert i et mere almindeligt setup med band. Dengang rullede kameraerne og koncerten blev optaget som virtual reality i et 360 graders format med billede og lyd. Optagelsen kan du se her med eller uden VR-briller.

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere