DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

NOAH

20. sep '20 kl. 17:30

Koncertsalen

NOAH

Event er afholdt

med Danmarks Under-­holdnings Orkester

Popfænomenet NOAH går sammen med Danmarks Underholdningsorkester og giver koncerter i Koncertsalen med pop fra allerøverste hylde, hvor symfoniorkestret drysser symfonisk magi og ekstra stjernestøv over NOAHs fængende popmelodier og giver hans velkendte popsange et helt nyt format.

Koncerten med NOAH den 19. april 2020 er udsat til den 20. september 2020. Har du billet til koncerten, er du blevet kontaktet af DR Koncerthusets kundecenter på mail. Din billet er også gyldig til den nye koncertdato. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. covid-19

Med over en halv million månedlige lyttere på Spotify og udsolgte koncerter over hele landet, rangerer Troels Gustavsen, bedre kendt som NOAH, blandt Danmarks allerstørste popnavne med et hitportefølje, der bl.a. tæller ”Alt Er Forbi”, ”Over Byen”, ”Før Vi Falder” og hans seneste single ”Alle Går I Stykker”

NOAH har altid drømt om at dele scenen med så stort et orkester, som han selv udtaler:

“For de fleste musikere er det en drøm at få lov at optræde med et stort symfoniorkester, og til foråret går den drengedrøm i opfyldelse.”
Han løfter også lidt af sløret for, hvad der kommer til at ske:

”Man kan forvente sig en meget dynamisk koncert med smukke strygerarrangementer og pulserende popproduktioner. Jeg glæder mig enormt meget, og jeg er sikker på, det bliver en af de største musikalske oplevelser, jeg personligt har været del af.”

Det er ikke uvant for Danmarks Underholdningsorkester at spille sammen med store popartister. De har tidligere markeret sig med en række nyskabende koncertsamarbejder sammen med blandt andet Mads Langer og HUSH ligesom de har en kommende juleturné med Burhan G i kalenderen. Koncerten med HUSH fandt også sted i Koncertsalen i begyndelsen af 2019.

Denne koncert gennemføres med reduceret publikum for at overholde de gældende retningslinjer vedr. Covid-19. Har du billet til koncerten, kontaktes du direkte af DR Koncerthuset senest to uger inden koncerten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere