Få billetter tilbage Varighed ca. 75 min.

NOAH – Ekstrakoncert

10. mar '17 kl. 20:00

Koncertsalen

NOAH – Ekstrakoncert

Event er afholdt

NOAH – Ekstrakoncert

NOAH har vundet danskernes hjerter med sine ærlige og gribende sange. Det bliver en stor aften i DR Koncerthuset. For at forlænge oplevelsen af koncerten, giver vi et godt tilbud i baren efter showet. Køb to øl for 50 kroner og del dine koncertoplevelser med hinanden, i imponerende omgivelser.

NOAH er på vej mod det helt store gennembrud – godt hjulpet på vej af NOAHs medvirken i Toppen Af Poppen – hvor NOAH har vist ekstraordinære takter og store evner for at fortolke andres sange.

En koncert i DR Koncerthusets smukke, og store, Koncertsal 9. marts er nu så godt som udsolgt – og salget af en ny bliver hermed søsat samme sted dagen efter; 10. marts 2017

NOAH er fast leverandør af dansksproget pop fra allerøverste hylde og de ærlige tekster løftes af sangerens helt unikke klang, der gør at man aldrig i tvivl, om man hører en NOAH sang, på sin radio. Dette efterår har danskerne for alvor fået sat ansigt på den unge mand bag NOAH, der siden 2012, har givet os nogle af landets største hits på dansk. ’Kære Mor’ er ny single fra NOAH’s kommende andet album, som udsendes senere dette efterår – et efterår, som desuden også byder på ekstrakoncerter og udsolgte shows landet over.

Bag navnet NOAH gemmer sig sanger og sangskriver Troels Gustavsen. NOAH har en nordisk tone af melankoli, og sangene har gjort deres indtog på de danske radiostationer og streamingtjenester. Siden gennembrudssinglen ’Alt Er Forbi’ i 2012 har NOAH markeret sig med en steppebrand af dobbeltplatinvindende-hits som ’Over Byen’ og ’Det’ Okay’ og dannede således grund for det selvbetitlede debutalbum, der solgte Guld i 2013.

Du kan også opleve koncerten torsdag den 9. marts

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.


Se ledig tid og book bord

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere