0Din kurv er tom

Noseda & Fangen

19. sep '19 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Noseda & Fangen

Event er afholdt

Noseda & Fangen

Denne aften er en enestående chance for at opleve en af det 20. århundredes betydeligste operaer, den italienske komponist Luigi Dallapiccolas brændende intense Fangen. Operaen opføres i koncertversion af DR SymfoniOrkestret, stjernedirigenten Gianandrea Noseda og et internationalt solisthold.

Luigi Dallapiccolas opera Fangen er skrevet i årene efter 2. Verdenskrig, men foregår under den spanske inkvisition, hvor en politisk fange sidder indsat og afventer sin død. Efter at den herskende magt har tortureret ham, skal han nu straffes for sin overbevisning. Operaen beskriver fangens håb om frihed, der stadig lever – næsten til det sidste.

Fangen er et rystende værk. En kort, koncentreret og tankevækkende opera på under en time, som har fået klassikerstatus i efterkrigstidens musik.

Til denne koncertopførelse får DR SymfoniOrkestret besøg af den store italienske operadirigent Gianandrea Noseda og tre internationale sangsolister, som også medvirker på orkestrets efterfølgende cd-indspilning for pladeselskabet Chandos.

Se orkester- og korliste her

Hent programmet her

Dallapiccola

Fangen

Gianandrea Noseda

Dirigent

Michael Nagy

Solist, baryton

Anna Maria Chiuri

Solist, mezzosopran

Stephan Rügamer

Solist, tenor

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere