0Din kurv er tom
Aflyst Sendes på DR2

Nytårsgalla

30. dec '21 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Nytårsgalla

Event er afholdt

Nytårsgalla

DR Symfoniorkestret sender dig ind i det nye år for fuld musik på DR2, selvom årets nytårskoncert må gennemføres uden publikum. Oplev et symfonisk festfyrværkeri med danse fra alle verdenshjørner: fra mambo og cha-cha-cha til ungarsk czardas, spansk zarzuela og klassiske valsetoner. Mathias Hammer og Maria Månson er værter, og den tyske dirigent Anja Bihlmaier svinger taktstokken foran et feststemt DR Symfoniorkester i Koncertsalen. Se med på DR2 Nytårsaften kl. 20.

Denne koncert er aflyst i henhold til de gældende retningslinjer for kulturarrangementer. Har du billet til koncerten, kontakter DR Koncerthuset dig direkte på mail. Se vores generelle forholdsregler vedr. Covid-19 her: https://drkoncerthuset.dk/info-coronavirus/.

 

Der skal en særlig type dirigent til at lede et stort, festklædt symfoniorkester i et nytårsprogram, der sprudler af energi, kraft og livsglæde.

Den tyske dirigent Anja Bihlmaier er ekspert i at lede store, farverige forestillinger på de europæiske operascener, og nu bliver hun for første gang en del af den særlige nytårsfest, som hvert år rammer Koncertsalen i DR Koncerthuset.

På den musikalske menu er traditionen tro både valsetakt og nytårsmarch, men i år er der skruet ekstra op for danserytmerne, når DR Symfoniorkestret og Anja Bihlmaier kaster sig ud i et festfyrværkeri af danse fra alle verdenshjørner – fra mambo og cha-cha-cha i Bernsteins symfoniske danse til ungarsk czardas, spansk zarzuela og klassiske valsetoner, som samtidig er kendt fra filmens verden.

Undervejs i koncerten venter flere musikalske overraskelser og solistiske indslag – og i pausen serveres lækre kanapéer, kransekage og bobler.

Et brag af en nytårskoncert, som sætter et festligt punktum for året der gik og sender dig ind i nytåret for fuld musik!

PROGRAM
Bernstein: Ouverture til Candide
Sjostakovitj: Vals nr. 2,
Puccini: Intermezzo fra Manon Lescaut
Monti: Czárdás
Bernstein: West Side Story Symfoniske danse
PAUSE
Strauss, Ouverture til Flagermusen
Gerónimo Giménez: Intermedio de zarzuela »la boda de luis alonso«
Kachaturian: Masquerade, Vals
Strauss: Kejservals
Strauss: Donner und Blitz

Koncerten kan også opleves den 30. december 2021 klokken 15.00. Læs mere her
Koncerten kan også opleves den 31. december 2021 klokken 15.30. Læs mere her

Program
150 min
inkl. 35 min pause


Nytårsgalla

Bernstein: Ouverture til Candide Sjostakovitj: Vals nr. 2, Puccini: Intermezzo fra Manon Lescaut Monti: Czárdás Bernstein: West Side Story Symfoniske danse Pause Strauss, Ouverture til Flagermusen Gerónimo Giménez: Intermedio de zarzuela »la boda de luis alonso« Kachaturian: Masquerade, Vals Strauss: Kejservals Strauss: Donner und Blitz

Dirigent

Anja Bihlmaier

Vært

Mathias Hammer

Koncertmenu 2021

Koncertbilletten inkluderer kanapéer, kransekage og et glas biodynamisk Prosecco.

Rejecocktail
Håndpillede rejer, ærtepuré og marineret spidskål med dild

Sprød tærte med nytårstorsk
Karamelliserede blåmuslinger og syltede bøgehatte

Terrin af oksekæber
Bearnaise crème og sprød kartoffel

Kransekage

Der tilbydes ligeledes en vegetarmenu

Koncertmenu 2021 - Vegetar/vegansk

Koncertbilletten inkluderer kanapéer, kransekage og et glas Prosecco.

Blomkål
Små Blomkålsbuketter med vinterblomst og sort trøffel creme

Gul bede
Gule beder fra Søris med kantarel, valnød og faldne æbler

Kartoffel
Petit kartoffel , porre og ristede hasselnødder

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere