0Din kurv er tom

Nytårskoncert: “At The Sands”

10. jan '19 kl. 20:00

Musikhuset, Aarhus

Nytårskoncert: “At The Sands”

Event er afholdt

Nytårskon-­cert: “At The Sands”

DR Big Band og supercrooneren Curtis Stigers fejrer nytåret med en hyldest til Frank Sinatras legendariske The Sands-koncerter og en perlerække af 1950’erne og 60’ernes allerstørste evergreens. Glæd dig til et strålende genhør med klassikere som "Fly Me To The Moon" og "I’ve Got You Under My Skin" - og alle de andre...

DR Big Band har etableret en fejende festlig nytårstradition. Sammen med Curtis Stigers genopliver de ånden fra Frank Sinatras legendariske The Sands-koncerter og leverer en perlerække af 1950’erne og 60’ernes allerstørste evergreens.

I midt-60’erne slog Frank Sinatra og Count Basie & The Orchestra deres folder på The Sands Hotel and Casino i Las Vegas. Det resulterede blandt andet i liveudgivelsen Sinatra at the Sands, hvor den amerikanske crooner par excellence brillerer med uundværlige klassikere som Fly Me To The Moon og I’ve Got You Under My Skin. 

For fjerde år i træk binder DR Big Band butterflyen og lader champagnepropperne springe for at gøre Sinatra & co. kunsten efter. Igen i år har de en af vor tids største jazzsangere, Curtis Stigers, med på scenen, og i det selskab er publikum sikret den ultimative start på et nyt år i jazzens tegn.

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter, tilmeld dig vores nyheder