0Din kurv er tom
Udsolgt Support: INTET ALTID

Oh Land

4. sep '19 kl. 20:00

Koncertsalen

Oh Land

Event er afholdt

Oh Land

Den populære sangerinde og musiker Oh Land genbesøger Koncertsalen med nyt materiale fra hendes aktuelle femte album og velkendte, internationale popsange såsom ”White Nights” og ”Speak Out Now” fra det hitspækkede bagkatalog.

Oh Land fejrede i 2018 10-års jubilæum for debutalbummet ”Fauna” med en festkoncert i Store Vega i København. En koncert Gaffas anmelder tildelte 5/6 stjerner og overskriften ”Oh Land vender tilbage til begyndelsen – og har aldrig været bedre”.

Når Oh Land vender tilbage til Koncertsalen i DR Koncerthuset, efter hun tilbage i 2012 spillede her med Danmarks Underholdningsorkester, peger hun blikket målrettet fremad, og med sig har hun et dugfriskt album bl.a. med singlen ”Human Error”.

Koncerten i DR Koncerthuset til september kickstarter en mini-tour rundt i kongeriget med en håndfuld stops i de største byer, hvilket samtidig er hendes første danske turné efter en længere pause fra landevejen.

Den manglende turnéaktivitet skyldes immervæk ikke, at Oh Land har ligget på den lade side, tværtimod kendetegner det kunstneren Oh Land i langt højere grad, da hun løbende involverer sig i kunstneriske projekter, hvor hun ikke lader sig begrænse af genremærkater.

Nanna Øland Fabricius, som er Oh Lands borgerlige navn, har bl.a. lavet musik til balletten ”Askepot” og teaterforestillingen ”Water Music”, lavet lydsiden til udstillingen ”The Ship” i Nikolaj Kunsthal i et samarbejde med kunster Eske Kath, og så har hun været dommer i TV-programmerne Voice Junior og senest X-Factor.

Senere i år er Oh Land igen aktuel med musik til en balletforestilling, når forestillingen ’Snedronningen’ får premiere i Tivoli. Ligesom forestillingen ”Askepot”, er ”Snedronningen” blevet til i et samarbejde med Dronning Magrethe II. Fællesbetegnende for alle de kunstneriske projekter Oh Land står bag eller har været en del, er musikken.

I årene efter udgivelsen af debutalbummet ”Fauna”, fik Oh Land føjet yderligere tre albums til cv’et ”Oh Land” (2011), ”Wish Bone” (2013) og ”Earth Sick” (2014).

Hun er atter pladeaktuel med hendes femte studiealbum ”Family Tree”. Albummet er indspillet i New York sammen med den amerikanske producer Thomas Bartlett (Sufjan Stevens, The National, St. Vincent, Florence & the Machine).

Om albummet siger Oh Land:
”Siden jeg udgav mit sidste album har jeg haft mit livs største op og nedture. Det har mindet mig om, at musikken for mig, er det bedste og tryggeste sted at betro sig. Det er vennen der altid lytter og aldrig dømmer. Jeg er gået tilbage til klaveret som udgangspunkt for min sangskrivning og det har resulteret i et skift i lyd og tempo. Denne plade er mere organisk og til tider helt kirkelig. Jeg glæder mig meget til at I skal høre og forhåbentlig få et forhold til disse sange som betyder så meget for mig.”

Da Oh Land besøgte DR Koncerthusets Koncertsalen tilbage i 2012 spillede hun hele tre udsolgte koncerter for et yderst begejstreret publikum og heriblandt en GAFFA-anmelder, der kvitterede med 5/6 stjerner og indrammende roser:

”Lige så eventyrlig, fantasifuld og magisk som Oh Lands musik er denne aften, lige så sød, ydmyg og nede på jorden er pigen bag – Nanna. Hun lægger ikke skjul på sin begejstring over de fine rammer og bidrager med sjove og menneskelige historier, når hun fortæller om de forskellige numre.”

På Oh Lands officielle YouTube-kanal finder du en række forskellige videooptagelser med bl.a. livesessions af nye som gamle numre bl.a. denne akustiske liveversion af “Human Error”:

SUPPORT:
INTET ALTIDs univers blander alt fra trappede hiphoptrommer til samplede demonstrationsskrig med gode klassiske og elektroniske pop-dyder. Det er mørk popmusik med kant, der på en gang er forførende og foruroligende. Teksterne kredser om selvmord, depression, ulykkelig kærlighed og hverdagens meningsløshed; historier fra det sted, hvor dagene, for mange, kan ende med at blive en uoverstigelig mur, og fra det sted hvor storbymennesket igen og igen må kæmpe for ikke at miste sig selv i farten.

INTET ALTID tog sin begyndelse, da Caspar og Mikkel efter et par drinks med nogle fælles venner kom til at bande over manglen på hårdtslående danske tekster i popmusikken. Men i stedet for at blive ved med at rende rundt og brokke sig, besluttede de at forsøge at lave noget af det, som de selv savnede, da de voksede op. Selvom de kommer fra vidt forskellige baggrunde, fandt de hinanden i ambitionen om at skabe et mørkt univers, hvor det nære og det fjerne, det ærlige og det fremmedgjorte, eller det udfordrende og det tilgængelige ikke er modsætninger.

 

Support

INTET ALTID

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere