0Din kurv er tom
Få billetter tilbage Support: JFDR

Ólafur Arnalds

4. jul '22 kl. 20:00

Koncertsalen

Ólafur Arnalds

Event er afholdt

Some Kind of Peace // Copen­hagen Jazz Festival 2022

Den prisvindende komponist og producer Ólafur Arnalds fylder Koncertsalen med overjordiske harmonier, der forbinder klassisk og elektronisk musik. Den islandske multiinstrumentalist og hans musikere har arbejdet på en tryllebindende liveudgave af det monumentale værk ‘some kind of peace’, der som det eneste sted i Skandinavien kan opleves i DR Koncerthuset under Copenhagen Jazz Festival.

OBS: Forvent ekstra transporttid i perioden fra den 27. juni til den 4. juli grundet Tour de France.

Ólafur Arnalds besøger Koncertsalen som et af hovednavnene på Copenhagen Jazz Festival 2022. Koncerten er den eneste i Skandinavien. Ólafur og hans musikere har arbejdet på en tryllebindende liveudgave af ‘some kind of peace’, der samler fortid, nutid og nyt materiale. Han rejser blandt andet med sine banebrydende, selvspillende Stratus-pianoer, der er programmeret til at skabe uventede harmonier og overraskende melodiske sekvenser, der gør enhver koncert unik.

Ólafurs performances har bjergtaget lyttere overalt i verden. Han er kendt for sine fortryllende og intense koncerter, der åbner rum for samhørighed og giver plads til intimitet og sårbarhed i den musikalske oplevelse. Med det nye album inviterer han publikum med på en rejse i sit mest personlige og åbenhjertige værk til dato – skrevet under pandemien og fremført live for første gang nogensinde i 2022.

‘some kind of peace’ er et album, der handler om at sænke paraderne for omverdenen, og som hylder åbenhed og ærlighed mod sig selv. I lyset af de seneste års begivenheder står temaerne som et mellemmenneskeligt grundvilkår, og det er også udgangspunktet for det monumentale værk, som hans ensemble nu kan præsentere i en liveudgave.

Hans seneste turné, i kølvandet på det storroste projekt “re:member”, samlede hundredtusinder af fans fordelt på 150 stop, hvor Ólafur Arnalds bl.a. spillede udsolgte koncerter på ikoniske steder som Royal Albert Hall, Elbphilharmonie, Sydney Opera House og ikke mindst DR Koncerthuset, hvor han gav en forrygende koncert under Vinterjazz 2019.

Den islandske komponist modtog sine to første amerikanske Grammy-nomineringer for hhv. Best Arrangement, Instruments and Vocals for “The Bottom Line” (med Josin) og Best Dance/Electronic Recording for “Loom” (feat. Bonobo) ved dette års Grammy-uddeling. Begge numre er en del af albummet ‘some kind of peace’, som Ólafur Arnalds tager med til Copenhagen Jazz Festival 2022 i DR Koncerthuset som det eneste sted i Skandinavien.

Se hele programmet for Copenhagen Jazz Festival 2022 i DR Koncerthuset her

Support

JFDR

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere