0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

ÓLAFUR ARNALDS – re:member 2019

13. feb '19 kl. 20:00

Koncertsalen

ÓLAFUR ARNALDS – re:member 2019

Event er afholdt

ÓLAFUR ARNALDS

Der er en episk koncertoplevelse i vente, når den islandske multikunstner Ólafur Arnalds åbner sin Europaturne 2019 i Koncertsalen med sine smukke og dagdrømmende stemningsbilleder i stor nordisk skønhed.

Ólafur Arnalds har skrevet musik de sidste 15 år, og er både velkendt på festivalscenerne og i koncertsalene.
I samarbejdet med den islandske producer BNGRBOY, blomstrer hans nye album re:member som frigives til august. De fleste danskere kender nok hans musik fra TV-serien ”Broadchurch”, som både favner det dystre og den storladende natur.

Den islandske multikunstner går helt nye veje i skabelsen. På scenen medbringer han to stratus-klaverer. Det er klaverer som via algoritmer, selv spiller med på de harmonier og lydbilleder der flyder fra Arnalds eget grand piano. Sammen med andre robot styrede instrumenter giver det en helt unik og smuk koncertoplevelse.

Ólafur Arnalds har udgivet 4 albums og et utal af projekter. Seneste har han spillet for fulde huse på Sonar festivalen og hans Solokoncert i Royal Albert Hall er udsolgt for længst.

Kom og drøm med når Ólafur Arnalds fylder DR Koncertsalen med fortættet nordatlantisk stemning i et helt unik koncertformat.

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere