0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Onabulé synger Al Jarreau

19. nov '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Onabulé synger Al Jarreau

Onabulé synger Al Jarreau

Det slog gnister, da den britisk-nigerianske soulstjerne Ola Onabulé sidst mødte DR Big Band i DR Koncerthuset. Nu er han tilbage med en stærk hyldest til en af sine store forgængere, det amerikanske soul-ikon Al Jarreau – med masser af hits i spritnye arrangementer for bigband.

Ola Onabulé har en af soulmusikkens største stemmer i dag. Med sin følelse og virtuositet er hans tre-en-halv-oktav dybe baryton det perfekte instrument til at bryde musikalske og kulturelle grænser, og han bevæger sig frit mellem jazz, soul, R & B, pop og verdensmusik, hvor han bl.a. udforsker sine nigerianske rødder.

Denne aften har du chancen for at opleve Onabulés fantastiske stemme i en musikalsk hyldest til en anden legendarisk soul-stemme, den amerikanske sanger og hitmager Al Jarreau, som i over fem årtier – særligt 80’erne og 90’erne – satte sit præg på soul-poppen verden over.

Gennem sin karriere vandt Jarreau hele syv gange den amerikanske Grammy for sine veldrejede numre, som du kan genhøre denne aften i en helt særlig version. Det svenske jazzgeni Magnus Lindgren har nemlig arrangeret musikken for bigband, og han medvirker selv som både gæstesolist og dirigent for DR Big Band for første gang.

Som en ekstra bonus vil Ola Onabulé også præsentere en håndfuld af sine egne numre, som altid er fulde af energi – gerne let krydret med politiske undertoner – og naturligvis skræddersyet til hans skønne stemme, som her får en eksklusiv indramning af DR Big Bands berømte bigband sound.

Hør et af Ola Onabulé egne numre med DR Big Band her:

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter