DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

Onabulé synger Al Jarreau

19. nov '21 kl. 20:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Onabulé synger Al Jarreau

Onabulé synger Al Jarreau

Det slog gnister, da den britisk-nigerianske soulstjerne Ola Onabulé sidst mødte DR Big Band i DR Koncerthuset. Nu er han tilbage med en stærk hyldest til en af sine store forgængere, det amerikanske soul-ikon Al Jarreau – med masser af hits i spritnye arrangementer for bigband.

I forlængelse af de gældende restriktioner vedr. Covid-19 er der truffet beslutning om at aflyse eller udsætte alle koncerter med DR’s kor og orkestre i perioden frem til 10. april. Dette omfatter også koncerten Onabulé synger Al Jarreau den 5. marts 2021, som udsættes til den 19. november 2021. Din billet er fortsat gyldig til den nye dato. Hvis du har bestilt mad eller drikke i vores bar eller restaurant, vil dette automatisk blive flyttet til den nye dato. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

Ola Onabulé har en af soulmusikkens største stemmer i dag. Med sin følelse og virtuositet er hans tre-en-halv-oktav dybe baryton det perfekte instrument til at bryde musikalske og kulturelle grænser, og han bevæger sig frit mellem jazz, soul, R & B, pop og verdensmusik, hvor han bl.a. udforsker sine nigerianske rødder.

Denne aften har du chancen for at opleve Onabulés fantastiske stemme i en musikalsk hyldest til en anden legendarisk soul-stemme, den amerikanske sanger og hitmager Al Jarreau, som i over fem årtier – særligt 80’erne og 90’erne – satte sit præg på soul-poppen verden over.

Gennem sin karriere vandt Jarreau hele syv gange den amerikanske Grammy for sine veldrejede numre, som du kan genhøre denne aften i en helt særlig version. Det svenske jazzgeni Magnus Lindgren har nemlig arrangeret musikken for bigband, og han medvirker selv som både gæstesolist og dirigent for DR Big Band for første gang.

Som en ekstra bonus vil Ola Onabulé også præsentere en håndfuld af sine egne numre, som altid er fulde af energi – gerne let krydret med politiske undertoner – og naturligvis skræddersyet til hans skønne stemme, som her får en eksklusiv indramning af DR Big Bands berømte bigband sound.

Hør et af Ola Onabulé egne numre med DR Big Band her:

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter