0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

Onkel Rejes (store) Julefis

4. dec '21 kl. 14:00

Studie 2

Onkel Rejes (store) Julefis

Event er afholdt

Onkel Rejes (store) Julefis

Så er der Onkel Rejes (store) Julefis i Studie 2 og det bliver skidesjovt! Julen står for døren, og det bliver fejret med julefis, hvor der hygges, smadres julegaver og spilles juleheavy.

Oplev Onkel Rejes (store) julefis i DR Koncerthuset, når den vanvittige juleballade foldes ud på scenen i Studie 2. Onkel Reje er fast inventar på Ramasjang når julen står for døren, og garanti for god underholdning til børnene.

Med julekalenderen Onkel Rejes Julefis, laves der sjov med julen, der hygges, smadres julegaver og spilles juleheavy. Onkel Reje har også en børneflok, der ud over at være nogle af landets sødeste børn, også er dygtige til at danse.

For nok er julen hyggelig, men det er også en fest. Og i Rejes tilfælde en vild fest hvor der trylles, synges og fyres krudt af.

Se et af de populære julekalenderafsnit her, og få et tip til den dårligste julegave:

Koncerten kan også opleves den 4. december 2021 klokken 11.00. Læs mere her

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere