0Din kurv er tom
Venteliste

Operagalla med Anna Netrebko

9. nov '19 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Operagalla med Anna Netrebko

Skriv dig på venteliste

Operagalla med Anna Netrebko

Verdens førende operadiva, den russiske sopran Anna Netrebko, er tilbage i DR Koncerthuset! Hendes umiskendelige stemmepragt og enorme sceneudstråling kommer til udfoldelse i italienske arier, og i duetterne synger hun sammen med den italienske tenor Riccardo Massi der også præsenterer kendte tenorarier af bl.a. Verdi og Puccini.

Den største operadiva i dag er uden diskussion Anna Netrebko. En sangerinde, der rummer alt det, man forbinder med operaens verden: Stemmepragt, drama, skønhed og følelser. Hun er en totaloplevelse, for hendes sceneudstråling og musikalske nærvær er simpelthen overvældende.

Anna Netrebko er på højden af sin kunst i disse år, hvor hun behersker både de lyriske og dramatiske roller. Hendes teknik er virtuos og hendes glansfulde klang en verden for sig selv. ”Stemmen er en overflod af klangfarver og facetter”, skrev New York Times efter hendes seneste premiere på Metropolitan Operan. ”Hun bliver ved med at overraske os.”

Ændring:
DR har fået besked om at tenoren Yusif Eyvazov ikke medvirker i koncerten med Anna Netrebko. I stedet er det lykkedes at få den blændende unge tenor, Riccardo Massi til København. Han er en ægte spinto-tenor, dvs. en tenor med smæld i højden, der virkelig kan præstere i de heroiske hovedroller fra det italienske repertoire. Han har tidligere optrådt som Anna Netrebkos tenorpartner ved en gallakoncert i Paris.

Se orkesterlisten her

Læs programmet her

Anna Netrebko

Solist, sopran

Riccardo Massi

Solist, tenor

Claudio Vandelli

Dirigent

Mød musikken

Som gæst til DR Symfoniorkestrets Torsdags-, Fredags- og Lørdags koncerter i Koncertsalen kan du blive klædt godt på, inden musikken begynder.

Før hver koncert vil en P2-vært guide publikum gennem aftenens program sammen med en aktuel musiker, solist, dirigent eller komponist.

Mød Musikken varer ca. 25 minutter, er gratis og starter altid en time før koncerten.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere