0Din kurv er tom
Venteliste

Operagalla med Anna Netrebko

9. nov '19 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Operagalla med Anna Netrebko

Operagalla med Anna Netrebko

Verdens førende operadiva, den russiske sopran Anna Netrebko, er tilbage i DR Koncerthuset! Hendes umiskendelige stemmepragt og enorme sceneudstråling kommer til udfoldelse i italienske arier, og i duetterne synger hun sammen med sin mand Yusif Eyvazov, der også præsenterer kendte tenorarier af bl.a. Puccini.

Den største operadiva i dag er uden diskussion Anna Netrebko. En sangerinde, der rummer alt det, man forbinder med operaens verden: Stemmepragt, drama, skønhed og følelser. Hun er en totaloplevelse, for hendes sceneudstråling og musikalske nærvær er simpelthen overvældende.

Anna Netrebko er på højden af sin kunst i disse år, hvor hun behersker både de lyriske og dramatiske roller. Hendes teknik er virtuos og hendes glansfulde klang en verden for sig selv. ”Stemmen er en overflod af klangfarver og facetter”, skrev New York Times efter hendes seneste premiere på Metropolitan Operan. ”Hun bliver ved med at overraske os.”

Koncerten er en fælles optræden med hendes mand, tenoren Yusif Eyvazov, der som solist er kendt fra verdens største operascener. Han er en lyrisk-dramatisk tenor i den italienske stil, og på koncertprogrammet er kendte italienske arier af bl.a. Puccini, Mascagni og Leoncavallo – og naturligvis også kærlighedsduetter.

Anna Netrebko

Solist, sopran

Yusif Eyvazov

Solist, tenor

Claudio Vandelli

Dirigent

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere