0Din kurv er tom

Orkester Norden 2018: Play ON!

19. aug '18 kl. 13:00

Koncertsalen

Orkester Norden 2018: Play ON!

Event er afholdt

Orkester Norden

Orkester Norden er et fælles nordisk symfoniorkester sammensat af de største talenter, Norden kan præstere. I et koncentreret prøve- og koncertforløb har 40 nøje udvalgte, unge musikere i sommerperioden mødtes i og omkring den klassiske musik.

Siden 1993 er Orkester Norden blevet dirigeret af nogle af de største dirigenter, som alle sætter en ære i at videregive kulturarven til kommende generationer af orkestermusikere. Således har internationalt anerkendte navne som Esa-Pekka Salonen, Paavo Järvi og Vasily Petrenko givet enestående oplevelser for såvel musikere som publikum.

Orkester Norden er på alle måder et fælles nordisk projekt. Musikere, dirigenter, instruktører, organisationen bag samt de finansielle bidragsydere repræsenterer alle de nordiske lande. Orkester Norden er et fælles smeltepunkt, hvori den nordiske kulturarv styrkes og blandes med nye indtryk. Herudaf opstår noget særligt værdifuldt, som deltagerne hver især tager med ud i hele verden i deres fremtidige karrierer som musikere.

Orkester Norden skifter hjemsted inden for Norden hvert femte år, og Aalborg skulle blive den første danske værtsby i orkesterets historie. Hvert år tager orkesteret på en turné, og kommer i år også til København.

Nu kan du derfor opleve fremtidens stjerners afskedskoncert med Danmark, inden de drager videre til en ny værtsby – og til en fremtid som store musikere.

Medvirkende
Dirigent: Olof Boman (S)
Solist: Víkingur Ólafsson (IS), piano

Koncertprogram 2018

Tarrodis Paradisfåglar II
Mozarts Klaverkoncert No. 23 i A-dur
Pause
Beethovens 3. Symfoni “Eroica”

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere