0Din kurv er tom

Orkesterfestivalen

17. mar '19 kl. 10:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Orkesterfestivalen

Event er afholdt

Orkesterfestivalen

En oplevelse for hele familien! Kom til GRATIS koncertdag for hele familien søndag 17. marts i DR Koncerthuset med musik spillet af børn og unge fra hele landet.

1.000 børn og unge fra hele landet er med til at fejre den klassiske musik, og over 25 orkestre og ensembler sætter musikken i spil på fire scener i DR Koncerthuset.

Hele familien er velkommen!

Eventet er gratis og kræver ingen tilmelding.

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere