DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Aflyst Vigtitgt I henhold til de nye anbefalinger om Corona-virus, som statsministeren meldte ud på pressemøde fredag 6. marts, er Orkesterfestivalen 2020 desværre aflyst.

Orkesterfestivalen

7. mar '20 kl. 10:00

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

Orkesterfestivalen

Event er afholdt

Orkester­festivalen

Orkesterfestivalen - årets store klassiske festival for børn og unge. En hel weekend med fri adgang til masser af orkestermusik og vaskeægte spilleglæde.

For første gang i Orkesterfestivalens historie får publikum mulighed for at nyde musikken for fuld udblæsning i hele to dage. Det foregår i DR Koncerthuset – og det er ganske gratis.

Der er garanti for musikmagi og store symfoniske sus, når Orkesterfestivalen vender tilbage til DR Koncerthuset.
Orkesterfestivalen er årets store klassiske festival for talentfulde børn og unge, der kommer fra nær og fjern for at spille det bedste, de har lært. Ungdomsorkestre og ensembler fra hele landet kan opleves på de forskellige scener i Koncerthuset hele dagen.

Ved Orkesterfestivalen er der – udover de fantastiske koncerter – mulighed for at prøve alle instrumenterne, tage sjove Orkesterfestival-selfies og at slå sig løs med farver og glimmer i det kreative område i Studie 1.

Hvert år sætter Orkesterfestivalen fokus på et af de mere sjældne instrumenter. I år er valget faldet på fagotten – og vi glæder os til at præsentere mastodont-fagot-orkestret ‘Fagotissimo’ i Koncertsalen.

Så luk ørerne op, og lad dig forføre af Orkesterfestivalen. Det bliver med garanti fabelagtig festligt. Vi kan næsten ikke vente!
Der er gratis adgang hele weekenden, og man kan komme og gå, som man lyster.

Se programmet her

Vi ses

Lørdag og søndag, 7. og 8. marts 2020, DR Koncerthuset
Læs mere på www.orkesterfestivalen.dk

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere