0Din kurv er tom

Orquesta Akokán

1. nov '18 kl. 21:00

Studie 2

Orquesta Akokán

Event er afholdt

Orquesta Akokán

Gør dig klar til at møde den cubanske sensation Orquesta Akokán, et nysamlet orkester fra hjertet af Havanas rige musikkultur. Der er i den grad lagt op til en fest med afrocubanske rytmer og varm soul feeling i DR Koncerthusets dansevenlige Studie 2.

Ordet Akokán stammer fra den afrocubanske yoruba-stamme og betyder ‘fra hjertet’. Med den uforlignelige sanger José “Pepito” Gómez i front er Akokán i øjeblikket ved at erobre verden med en autentisk, sjælelig kærlighedserklæring til cubansk musik, som man kender den fra mambo-ikoner som Benny Moré og Pérez Prado, såvel som orkestrene Irakere og Buena Vista Social Club.

Orquesta Akokán har indspillet deres debutalbum i i de historiske, statsejede studier Estudios Areito (Buena Vista Social Club) af nogle af Cubas bedste, unge og ældre musikere, der blandt andet har en fortid i Irakere, NG La Banda og Los Van Van.

Albummet udkommer på Daptone Records som også huser Charles Bradley, Sharon Jones og Lee Fields. Det anerkendte soullabel Daptones Records har været så begejstret over optagelserne fra de legendariske studier på Cuba, at Orquesta Akokán nu bliver det første spansksprogede album på Daptone, og i øvrigt også ét af de sjældne, der er indspillet uden for deres eget Daptone Studios.

Albummet er blevet kaldt både tidsløst og fremsynet: “Timeless and immaculate”, “A joyous debut from the heart” og “Orquesta Akokán brings Mambo into the 21st Century”.

På deres første internationale turné, der har bragt Orquesta Akokán til Lincoln Center, Le Poisson Rouge, Elbphilharmonie Hamburg og Primavera i Barcelona, kan man nu også opleve dette nystartede orkester og sjælen af cubansk bigband-musik på dansk grund.

Koncerten er præsenteret af Copenhagen Jazz Festival, DR Koncerthuset og Soulkitchen KB.

Du kan lære Orquesta Akokán bedre at kende i denne video:

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Parking and transportation

DR Koncerthuset is located on Ørestads Boulevard 13, Copenhagen S, accompanied by good transportation options.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere