0Din kurv er tom

Oumou Sangaré

25. jun '22 kl. 21:00

Studie 2

Oumou Sangaré

Event er afholdt

// Copenhagen Jazz Festival 2022

Copenhagen Jazz Festival og DR Koncerthuset præsenterer ‘sangfuglen fra Wassoulou’, Oumou Sangaré. Den vestafrikanske superstjerne indtager Studie 2 med sit anmelderroste, nye album Timbuktu, der blander hendes rødder i Malis rige musiktradition og sprog med elementer fra blues, rock og pop.

“Oumou Sangaré funkler som Afrikas Stjerne på skønt album, der minder om musikkens helende kraft. Oumou Sangaré tager bluesen tilbage og minder om dens historiske kvaliteter som opløftende og helende dansemusik tilsat elastiske grooves.” (5 stjerner – Thomas Treo, Ekstra-Bladet, april 2022)

Siden debutalbummet Moussoulou fra 1989 har den maliske sangerinde, kvindeforkæmper og forretningskvinde Oumou Sangaré ikke set sig tilbage. Hendes musikalske rejse inkluderer moderne milepæle som Ko Sira fra 1993, Worotan fra 1996 og den Grammy-nominerede Seya fra 2009. Hun er United Nations’ Goodwill Ambassador, modtager af UNESCO International Music Prize og har samarbejdet med kunstnere som Ali Farka Touré, Bela Fleck, Herbie Hancock, Tony Allen og Alicia Keys.

Nu er Oumou Sangaré tilbage med nyt materiale for første gang i fem år i form at det nye, anmelderroste album Timbuktu – en medrivende samling sange, der blander hendes distinkte maliske rødder og stemme med elementer fra blues, rock og pop. Timbuktu skaber en musikalsk forbindelse mellem traditionelle vestafrikanske instrumenter som kamele n’goni (en traditionel lut) og vestens blues.

Timbuktu, udgivet på hendes eget Oumsang-label i 2022, markerer endnu et kapitel i historien om en kunstner og kvindeforkæmper, der voksede op i de fattigste områder af Malis hovedstad Bamako og blev til et beundret globalt ikon. Med en aura som Grace Jones, et umætteligt musikalsk udsyn og sange om samfundsrelevante emner som polygami, børneægteskaber, omskæring m.m. har Oumou for længst nedbrudt de kulturelle barrierer mellem kontinenterne og en mangfoldighed af stilarter.

Se hele pogrammet for Copenhagen Jazz Festival 2022 i DR Koncerthuset her

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere