0Din kurv er tom

P2 Kammermusik­konkurrence Finale

15. jan '23 kl. 13:30

Studie 2

Se rabatmuligheder

P2 Kammermusik­konkurrence Finale

P2 Kammermusikkonkurrence Finale

3 unge ensembler har konkurreret sig i finalen og dyster om at vinde P2 Kammermusikkonkurrence 2023. Prestigen er stor for de unge talenter og der er mange penge på højkant i den spændende finale. Det her er eliten inden for kammermusik!

Kl. 13:30 – 14:20 Ensemble 1
Pause 14:20 – 14:40
Kl. 14:40 – 15:30 Ensemble 2
Pause 15:30 – 15:50
Kl. 15:50 – 16:40 Ensemble 3
Prisoverrækkelsen foregår cirka klokken 17.10.

Læs mere om P2 Kammermusikkonkurrence 2023 1. runde her
Læs mere om P2 Kammermusikkonkurrence 2023 2. runde her

Vært

Rie Koch

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere