0Din kurv er tom

P2 Prisen 2020

8. feb '20 kl. 19:30

Koncertsalen

P2 Prisen 2020

P2 Prisen 2020

Vær med til den klassiske musiks store årsfest i DR Koncerthuset med en perlerække af årets vigtigste musikere, talenter og ildsjæle. Oplev bl.a. den danske verdensbas Stephen Milling, som er P2 Kunstner 2020, og mød en af fremtidens klassiske stjerner, når vi afslører hvem der modtager P2 Talentprisen.

Den danske bas Stephen Milling er en af verdens førende, når det drejer sig om de store baspartier i især Wagners operaer. Denne aften fejres Milling som årets P2 Kunstner 2020, og i samspil med DR SymfoniOrkestret kan han opleves i nogle af de store roller, som har gjort ham til en efterspurgt gæstesolist i nogle af verdens vigtigste operahuse.

I centrum af koncerten står uddrag af tre partier fra operaer af Wagner: Gralsridderen Gurnemanz i Parsifal, Kong Marke i Tristan og Isolde og kaptajn Daland i Den flyvende Hollænder. Desuden kan Stephen Milling opleves som Sarastro i Mozarts Tryllefløjten og Rocco i Beethovens Fidelio.

Aftenens dirigent er tjekkiske Petr Popelka, som er kendt fra bl.a. Den klassiske musikquiz på DR K, og værtinde på scenen er Stine Rosengren, som leder publikum gennem aftenens prisfest, som bl.a. uddeles for Årets klassiske begivenhed, Årets klassiske album, Årets internationale album og P2’s egen lytterpris.

Ved koncerten løftes også sløret for, hvem der får P2 Talentprisen 2020, og prismodtageren optræder som solist med DR SymfoniOrkestret.

Stephen Milling

Solist

Stine Rosengren

Vært

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere