0Din kurv er tom
Venteliste

P2 Prisen 2020

8. feb '20 kl. 19:30

Koncertsalen

P2 Prisen 2020

Skriv dig på venteliste

P2 Prisen 2020

Vær med til den klassiske musiks store årsfest i DR Koncerthuset med en perlerække af årets vigtigste musikere, talenter og ildsjæle. Oplev bl.a. Nordic String Quartet, solister fra Det Kongelige Teater og den danske verdenssanger Stephen Milling, som er P2 Kunstner 2020. Mød også en af fremtidens klassiske stjerner, når vi afslører hvem der modtager P2 Talentprisen.

Den danske bas Stephen Milling er en af verdens førende, når det drejer sig om de store baspartier i Wagners operaer. Denne aften fejres Milling som årets P2 Kunstner 2020, og i samspil med DR SymfoniOrkestret kan han opleves i nogle af de store roller, som har gjort ham til en efterspurgt gæstesolist i nogle af verdens vigtigste operahuse.

I centrum af koncerten står uddrag af to partier fra operaer af Wagner: Gralsridderen Gurnemanz i Parsifal og Kong Marke i Tristan og Isolde. Desuden kan Stephen Milling opleves som Sarastro i Mozarts Tryllefløjten og Rocco i Beethovens Fidelio.

Aftenens dirigent er tjekkiske Petr Popelka, som er kendt fra bl.a. Den klassiske musikquiz på DR K, og værtinde på scenen er Stine Rosengren, som leder publikum gennem aftenens prisfest, som bl.a. uddeles for Årets klassiske begivenhed, Årets klassiske album, Årets internationale album og P2’s egen lytterpris.

Blandt aftenens optrædende er strygekvartetten Nordic String Quartet, og et hold sangere og musikere fra Det Kongelige Teater, som opfører uddrag af Hans Abrahamsens Snedronningen.

Læs mere om vinderne af P2 Prisen 2020 her

 

Stephen Milling

Solist

Petr Popelka

Dirigent

Stine Rosengren

Vært

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter