0Din kurv er tom

P2 Prisen 2022

4. feb '22 kl. 19:30

Koncertsalen

Se rabatmuligheder

P2 Prisen 2022

Event er afholdt

P2 Prisen 2022

Vær med til den klassiske musiks store årsfest i DR Koncerthuset med en perlerække af årets vigtigste musikere, talenter og ildsjæle. Oplev bl.a. Händels 'Water Music' med barokorkestret Concerto Copenhagen, som er P2 Kunstner 2022, og mød en af fremtidens klassiske stjerner med P2 Talentprisen.

Concerto Copenhagen og Lars Ulrik Mortensen har i løbet af de sidste par årtier sat nye standarder i Danmark og hele Skandinavien for opførelse af ældre klassisk musik fra barok og senere. Ved at spille musikken på de instrumenter musikken er komponeret til og gå tæt på de historiske kilder er det lykkedes Concerto Copenhagen og Lars Ulrik Mortensen at genopdage den gamle musik og give den et nyt liv i dag.

Til denne festkoncert har Lars Ulrik Mortensen arrangeret fransk musik af Marc-Antoine Charpentier, der viser barokken fra sin mest farverige og overdådige side, og som følges op af en danse-suite af Jean-Philippe Rameau opkaldt efter vestenvinden Zefyr. Koncerten slutter med et af barokkens mest populære værker; Georg Friedrich Händels Suite fra Water Music.

Vært på scenen er Stine Rosengren, som leder publikum gennem aftenens prisfest, hvor der bl.a. uddeles P2 Priser til Årets klassiske begivenhed foruden P2 Talentprisen og P2 Ildsjæleprisen.

Se programmet her

Marc-Antoine Charpentier:

Prelude fra Te Deum

Jean-Philippe Rameau:

Danse des Zéphyrs

Georg Friedrich Händel:

Water Music, Suite, HWV 348-350

Barokorkester

Concerto Copenhagen

Kunstnerisk leder, Concerto Copenhagen

Lars Ulrik Mortensen

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu. (Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og kan ikke vælges på aftenen, oplys venligst dette ved booking).

Bestil 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

U30 = 50% rabat!

Vidste du, at alle unge under 30 år får 50% rabat på koncerter med DR’s kor og orkestre i DR Koncerthuset?

Mere

Hør koncerten på P2

Koncerten sendes direkte på P2

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere