P2 Prisen

19. jan '18 kl. 19:30

Koncertsalen

P2 Prisen

P2 Prisen

Vær med til årets festlige klassiske begivenhed, hvor P2 og DR SymfoniOrkestret fejrer kunstnere og udøvere fra hele året. Årets P2 Kunstner er Den Danske Strygekvartet, som både spiller uddrag af deres nye album med folkemusik og Beethovens sidste strygekvartet.

P2 Prisen er den klassiske musiks store årsfest med en perlerække af årets vigtigste musikere, talenter og ildsjæle – præsenteret af P2-vært Stine Rosengren og rammet ind af DR SymfoniOrkestret.

Publikum kan bl.a. se frem til at møde en af fremtidens klassiske stjerner, når det afsløres hvem der får P2 Talentprisen 2018, og se hvem der modtager prisen for Årets Klassiske Album.

Aftenens hovedkunstner er Den Danske Strygekvartet, der som Årets P2 Kunstner har en hel afdeling for sig selv. Her byder kvartetten bl.a. på uddrag fra deres nye album med folkemusik, ’Last Leaf’, og præsenterer samtidig et kammermusikalsk monument af de helt store: Beethovens sidste strygekvartet, opus 131 i cis-mol.

Redaktør Esben Tange fra P2 siger om Den Danske Strygekvartet: ”Den Danske Strygekvartets hidtidige historie er et H. C. Andersen-eventyr værdigt. Med rødder, der strækker sig tilbage til fodbold og amatørmusikstævner i drengeårene, er kvartetten i dag trendsættende på den internationale kammermusikscene.”

Den Danske Strygekvartets spillestil er cool og hudløst ærlig på samme tid.

Esben Tange, P2

Læs mere om Årets P2 Kunstner

Vært

Stine Rosengren

 

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Barerne

Ønsker et forfriskende glas vin, en dejlig kop kaffe, eller bare en hurtig snack før koncerten eller i pausen? Læs mere om Koncerthusets barer

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

Mød Musikken

Læs mere om dine muligheder for at deltage i "Mød Musikken", der hører med til udvalgte konceter i DR Koncerthuset.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere
Få først besked om nye koncerter med vores nyhedsbrev