0Din kurv er tom
Udsolgt OBS! TV-show. Der vil være fotografer i salen og på scenen. Efterfest i Studie 1 med Pelle Peter Jencel!

P3 Guld

22. sep '22 kl. 19:30

Koncertsalen

P3 Guld

Efter showet spiller Pelle Peter Jencel op til fest i Studie 1. En ægte P3-darling, der om nogen forstår at sætte gang i en fest!

Event er afholdt

P3 Guld

Oplev Tobias Rahim, Zar Paulo, Drew Sycamore, Dopha, Lamin og Blæst live i en times musikalsk festfyrværkeri. Andrew Moyo er vært, når P3 spiller med musklerne og uddeler Danmarks vigtigste musikpriser med hjælp fra bl.a. Curlingklubben og Benjamin Hav.

Køb ståpladser her


P3 Guld skruer op for støtten til årets talent
Opmærksomheden rettes igen mod de største talenter på den danske musikscene, når tæppet går til P3 Guld for 21. gang. Koncertsalen danner ramme, når den traditionsrige og prestigefyldte ’P3 Prisen’ uddeles sammen med ’P3 Lytterhittet’ og ’P3 Talentet’. De tre priser udgør sammen med en række liveoptrædener en aften, der hylder den musikalske talentmasse i Danmark anno 2022.

De nominerede til P3 Guld-priserne afsløres løbende på P3’s platforme fra den 5. september.

Hovedgevinsten til ’P3 Talentet’
Når showet løber af stablen i år bliver det første gang at vinderen af ’P3 Talentet’ modtager hele hovedgevinsten på 100.000 kroner. Vært på aftenen er Andrew Moyo, og i løbet af showet kan man nyde musik fra sidste års vinder af ’P3 Prisen’ Drew Sycamore, Tobias Rahim, Zar Paulo, Lamin, Dopha og Blæst.

Derudover spiller vinderne af årets KarriereKanonen Dillistone og USSEL som en del af opvarmningen i Koncerthusets Foyer fra klokken 18.00.

Jeg glæder mig utrolig meget til at gå på scenen og byde velkommen. Det bliver sindssygt spændende at se, hvad musikerne har fundet på – og ikke mindst se, hvad Tobias Rahim dukker op i. Jeg er ret sikker på at musikken og dem, der spiller, kommer til at sørge for, at man sidder tilbage glad og stolt og åndeligt rigere, end før showet“, siger Andrew Moyo om at være P3 Guld-vært.

Ledende redaktionschef i DR Kultur, Debat og Lyd, Gustav Lützhøft, siger:

“P3 Guld er en kærkommen lejlighed til at sætte spot på den danske talentmasse. Og i år skruer vi endnu mere op for fejringen af ’P3 Talentet’. Det føles helt rigtigt netop nu hvor P3 Guld står side om side med en række af musiktilbud på DR, der har ambition om at engagere danskerne i dansk musik.”

Tv-show
P3 Guld kan også ses på DR1 og DRTV søndag den 25. september klokken 20.00.

Tidsplan (med forbehold for ændringer)
18:00: Pelle Peter Jencel DJ-set
18:45: Dillistone
19:05: USSEL
19:45: På plads og klar til show i Koncertsalen
20:00: P3 Guld
21:00: Fest i Studie 1 med Pelle Peter Jencel

 

Program


18:00

Pelle Peter Jencel DJ-set

18:45

Dillistone

19:05

USSEL

19:45

På plads og klar til show i Koncertsalen

20:00-21:00

P3 Guld

21:00-01:00

Fest i Studie 1 med Pelle Peter Jencel

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 190 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

Sidste Omgang

Sidste Omgang er vores invitation til dig om at blive hængende og forlænge oplevelsen i Koncerthuset.

Nyde en enkelt mere, udveksle yndlingsmomenter fra aftenen, svinge en smule med hofterne. En udvalgt DJ spiller tunes der skaber stemning, lyset dæmpes og i baren serveres der kolde drinks. Så lad bilen stå og bliv til en Sidste Omgang i godt selskab.

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Studie 1

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 1? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere