0Din kurv er tom
Få billetter tilbage Max 4 billetter pr. kunde

P3 Guld

9. nov '21 kl. 19:30

Koncertsalen

P3 Guld

P3 Guld

DR sætter traditionen tro spot på den musikalske talentmasse til den årlige prisuddeling P3 Guld, der i år finder sted tirsdag den 9. november. Her bliver morgendagens danske stjerner hyldet i DR Koncerthuset med uddelingen af priserne ’P3 Prisen’, ’P3 Talentet’ og ’P3 Lytterhittet’.

Vinderen af ’P3 Lytterhittet’ kan man som lytter være med til at bestemme, og de nominerede til alle tre priser bliver præsenteret i løbet af næste uge på P3’s platforme. Som noget nyt deler vinderen af ’P3 Prisen’ og ’P3 Talentet’ hovedgevinsten på i alt 100.000 kroner.

– Dansk musik kan noget helt særligt i forhold til at samle os som danskere. Og i en tid hvor de fleste unge får deres musik fra internationalt funderede streamingtjenester kommer den danske musik under pres. Derfor er det vigtigere end nogensinde at have en prisuddeling, dedikeret særligt til den danske talentmasse. Takket være opbakning fra både lytterne og musiklivet er P3 Guld blevet en bastion, der bidrager til at give talenterne i dansk musik den opmærksomhed, de fortjener, siger Gustav Lützhøft, der er ledende redaktionschef i Kultur, Debat og Musik.

Nyt format – og en masse nyt, dansk musik

P3 Guld-formatet er i år gentænkt og tilrettelagt på en ny måde. Det vil dog fortsat være de kendte stemmer og ansigter fra P3, der tilsammen skaber en festlig ramme om showet, selvfølgelig krydret med en masse dansk musik ved blandt andre Drew Sycamore, Coco O., Statisk, Selma Judith og Lord Siva.

P3 Guld kan opleves live i Koncertsalen i DR Koncerthuset, og billetterne sættes til salg i morgen, fredag den 15. oktober, klokken 12.10 på drkoncerthuset.dk/p3guld.

Vinderne af de tre priser bliver offentliggjort i løbet af aftenen på dr.dk, mens selve showet kan streames på DRTV fra lørdag den 13. november. Derudover vises det på DR1 lørdag aften kl. 21.

Navne som Ganger, Jada, The Minds Of 99, Benal og MØ har tidligere modtaget priser ved P3 Guld.

OBS! TV-show: Der vil være fotografer i salen og på scenen.

Køb ståpladser her

 

 

Vi sikrer dig en god oplevelse

For at sikre, at du og alle vores andre gæster får en positiv oplevelse i trygge og sikre rammer, vil vi for god ordens skyld gøre opmærksom på DR Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Tv-optagelser

Engang imellem bliver vores koncerter optaget til tv. Her kan du læse om, hvilke procedure der er involveret, når der forekommer tv-optagelser under din koncert.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter