Udsolgt

P6 BEAT­ Rocker­ Koncerthuset

13. jan '18 kl. 19:30

Koncertsalen

P6 BEAT­ Rocker­ Koncerthuset

Event er afholdt

P6 BEAT Rocker Koncert huset

Lørdag den 13. januar byder P6 BEAT for sjette gang indenfor i det store DR Koncerthuset, og præsenterer et tætpakket program med bands fra ind- og udland. Igen i år bliver det en aften, hvor publikum og lyttere kan opleve alle de optrædende kunstnere i korte, intense sceneshows – både med koncerter siddende i Koncertsalen og koncerter stående i Studie 1.

Igen i år bliver det en aften, hvor publikum og lyttere kan opleve alle de optrædende kunstnere i korte, intense sceneshows – både med koncerter siddende i koncertsalen og koncerter stående i foyeren. Hele aftenen er bundet sammen af P6 BEAT værterne som konferenciers. Vært på Musiktjenesten på P6 BEAT Rune Hedeman siger om aftenen:

”P6 BEAT Rocker er for mig personligt den bedste måde at starte et nyt musik år. Arrangementet ligger først i januar, så sammen deler vi med lytterne en dejlig nytårspunch af det allerbedste af vores kanals musik. Det kan næsten ikke blive bedre.”

Denne aften er til for at give P6 BEATs lyttere musikalske kuldegysninger og tag-med-hjem-oplevelser, der kan varme det beat-bankende hjerte længe. De kommende uger vil knap 10 navne blive offentliggjort. Primært danske navne. Ifølge vært og musikansvarlig på P6 BEAT, Casper Bach Hegstrup, bugner den danske musikscene lige nu med gode navne:

”Vi stod med en lang liste med navne, som vi virkelig godt kunne lide og som vi følte kunne give vores lyttere den fedeste aften. Det lignede en umulig opgave at skaffe de bands, vi ønskede, men det ser ud til at lykkes, så vi både kan præsentere de helt stille og rørende øjeblikke og musik der rocker dig SÅ solidt, at den blå teltdug i Koncerthuset blæser af.”

Oplev blandt andet Lowly. Nelson Can og Velvet Volume.

Livetransmission til lytterne

Sidste gang blev P6 BEAT Rocker Koncerthuset udsolgt på kun 40 minutter, og hele arrangementet vil som altid blive sendt live i radioen. Det er også meget vigtigt at få oplevelsen fra P6 BEAT Rocker Koncerthuset helt ud i stuerne og hjem til lytterne fortæller redaktionsleder på P6 BEAT Christina Høier:
”Der er langt flere mennesker, der oplever arrangementet i radioen end i salen. Så vi gør os meget umage med, at få oplevelsen til at række ud af Koncerthuset og helt ind i ørene på dig, der lytter med på afstand. Den gode oplevelse skal gælde, når du oplever det direkte i din radio eller når du bagefter kan nyde musikvideoerne fra salen..”

Her er det samlede line-up til P6 BEAT Rocker Koncerthuset 2018:

  • Nelson Can
  • ONBC
  • Rest in Beats
  • Baby in Vain
  • Lowly
  • Katinka
  • Velvet Volume
  • Turbolens
  • Pale Honey
 

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Tv-optagelser

Engang imellem bliver vores koncerter optaget til tv. Her kan du læse om, hvilke procedure der er involveret, når der forekommer tv-optagelser under din koncert.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere