Venteliste Max 6 billetter pr. kunde

P6 BEAT Rocker Koncerthuset

19. jan '19 kl. 19:30

Koncertsalen

P6 BEAT Rocker Koncerthuset

P6 BEAT

P6 BEAT Rocker Koncerthuset for syvende gang - lørdag 19. januar 2019. De første navne bliver offentliggjort inden længe, men allerede onsdag 07. november kl. 10., sættes billetterne til salg.

Julen falder sent for ivrige indiefans og rockelskende rytmefolk landet over, når P6 BEAT lørdag d. 19. januar 2019 for syvende gang sparker døren ind til DR Koncerthuset. Igen i år har kanalen stukket begge hænder ned i playlisten og fisket kunstnere fra ind- og udland frem, der vil stå klar til at sætte jackstikket lige i hjertet på aftenens gæster.

Det er ingen hemmelighed, at P6 BEAT er en kanal med en udløbsdato. Passionen for musikken er dog holdbar meget længe endnu, og igen i år har redaktionen ufortrødent sat vand over til en aften helliget dét, der er allervigtigst: lytterne og sangene. For sidste gang vil årets arrangement kalde landets mest dedikerede radiolyttere til samling, og der er garanti for både insisterende guitarsoli og kælne basgange, når koncerthuset agerer klubhus for os, de andre ikke må lege med.
I de kommende uger vil 8 kunstnere blive offentliggjort, og udover dem kan publikum se frem til overraskelser, der vil sende slipset op i panden på selv den mest tilknappede mellemleder. Og det er ikke for tidligt at dampresse band-t-shirten og finde de ergonomiske Converse frem, for aftenens arrangement vil igen i år tage publikum fra de bløde sæder i koncertsalen til stroboskoplyset i foyeren.

Billetterne til P6 BEAT Rocker Koncerthuset har ikke ry for at ligge og trække skind – sidste år blev udsolgt på kun 30 minutter – og hele arrangementet vil traditionen tro blive sendt live i radioen og direkte ind i systemet hos Danmarks beat-bankende hjerter.

Showet kan følges i radioen på P6 BEAT og dr.dk/P6BEAT

#P6BEATrocker

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere