0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

P6 BEAT Rocker Koncerthuset

2. sep '22 kl. 20:00

Koncertsalen

P6 BEAT Rocker Koncerthuset

P6 BEAT Rocker Koncerthuset

P6 BEAT Rocker Koncerthuset glæder sig til at præsentere et bredt udvalg af dén musik, du kender, og dét du ikke ved, du elsker endnu. Hvem der skal optræde, er en overraskelse, men forvent inderlig, intens og larmende livemusik fra en stor håndfuld danske kunstnere, der repræsenterer det nye, det etablerede og det overraskende på den danske musikscene lige nu.

Max 4 billetter pr. kunde

P6 BEAT Rocker Koncerthuset er tilbage til september, og ved de foregående shows er billetterne blevet revet væk på under en time.

Hvem der skal optræde, er en overraskelse, men forvent inderlig, intens og larmende livemusik fra en stor håndfuld danske kunstnere, der repræsenterer det nye, det etablerede og det overraskende på den danske musikscene lige nu. Og forvent et unikt liveshow præsenteret af P6 BEATs værter for gæsterne i DR Koncerthuset og lytterne, der kan følge med i radioen og på P6 BEATs sociale medier.

I 2022 er kulturen tilbage, og vi kan mødes igen uden forbehold og restriktioner. Det kan vi godt mærke på lytterne, at der er brug for. Vi glæder os til at mærke den helt særlige stemning og følelse af fællesskab, vi har på P6 BEAT med vores lyttere gennem musikken.

Niende gang i Koncerthuset

Den første P6 BEAT Rocker Koncerthuset fandt sted i 2012, og mere end 70 primært danske navne indenfor genrene: rock, indie, alternativ pop og singer song writer har optrådt i DR Koncerthuset.

Det bliver muligt at vinde billetter til P6 BEAT Rocker Koncerthuset i løbet af sommeren på P6 BEAT.

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter