0Din kurv er tom
Venteliste

P6 BEAT Rocker Koncerthuset

11. sep '21 kl. 19:30

Koncertsalen

P6 BEAT Rocker Koncerthuset

P6 BEAT Rocker Koncert­huset

P6 BEAT Rocker Koncerthuset vender tilbage! For ottende gang vil radiokanalen P6 BEAT afholde P6 BEAT Rocker Koncerthuset når det ypperligste den danske musikscene kan præstere spiller live i DR Koncerthuset. Showet bliver også en markering af P6 BEATs 10 års fødselsdag.

Max 4 billetter/pr. kunde

P6 BEAT Rocker Koncerthuset vender tilbage! For ottende gang vil radiokanalen P6 BEAT afholde P6 BEAT Rocker Koncerthuset når det ypperligste den danske musikscene kan præstere spiller live i DR Koncerthuset. Showet bliver også en markering af P6 BEATs 10 års fødselsdag.

P6 BEAT Rocker Koncerthuset for ottende gang til efteråret, og ved de foregående shows er billetterne blevet revet væk på under en time. P6 BEAT Rocker Koncerthuset i 2021 bliver også en markering af P6 BEATs 10 års fødselsdag.

Hvem der skal optræde bliver løbende offentliggjort, men forvent inderlig, rørende, intens og larmende livemusik fra omkring 10 danske kunstnere, der repræsenterer det nye, det etablerede og det overraskende på den danske musikscene lige nu. Og forvent et unikt liveshow præsenteret af P6 BEATs værter for gæsterne i DR Koncerthuset og lytterne, der kan følge med i radioen og på P6 BEATs sociale medier.

Camilla Jane Lea er en af de P6 BEAT-værter, der har været med i alle P6 BEATs 10 år og med til alle udgaver af P6 BEAT Rocker Koncerthuset. Hun siger:
”P6 BEAT Rocker Koncerthuset er et af de events, vi på P6 BEAT er allermest stolte af at arrangere. Vi håber at tænde et lys for elskere af livemusik i en særlig tid her i 2021, og vi vil gøre alt for at livemusikken og showet til P6 BEAT Rocker Koncerthuset bliver helt specielt”.

Mere end 35 navne har optrådt live på P6 BEAT det sidste år
P6 BEAT Rocker Koncerthuset har siden første show i 2012 haft en særlig rolle på P6 BEAT og i DR. Showet har udviklet sig til at være en samlet præsentation af det ypperligste på den danske musikscene koncentreret i korte intense livekoncerter, og sådan bliver det også i 2021. Siden nedlukningen af Danmark i marts 2020, så har P6 BEAT haft et stort fokus på livemusik og konsekvenserne for den danske livemusik herhjemme. P6 BEAT har præsenteret mere end 35 forskellige danske navne live i radioen i sommerprogrammet ”Uden på P6 BEAT” og med ”Livebeatet” om fredagen i efteråret og her i foråret. Men P6 BEAT er på ingen måder færdige med at præsentere livemusikken. Og derfor vender P6 BEAT Rocker Koncerthuset stærkt tilbage i september.

”Vi kan tydeligt mærke på vores lyttere, at de savner livemusik og følelsen af sammenhold ved koncerter. Vi håber at showet til P6 BEAT Rocker Koncerthuset og fejringen af P6 BEATs fødselsdag sammen med en masse danske musikere, alle gæsterne i koncertsalen og lytterne ude bag højtalerne kan blive en særlig oplevelse i en speciel tid”, siger P6 BEAT-vært Camilla Jane Lea.

Ottende gang i Koncerthuset
Den første P6 BEAT Rocker Koncerthuset fandt sted i 2012, og mere end 60 primært danske navne har optrådt i DR Koncerthuset. Navne som The Minds of 99, Peter Sommer, Velvet Volume og Baby In Vain har endda optrådt flere gange. Det bliver muligt at vinde billetter til P6 BEAT Rocker Koncerthuset i løbet af foråret og sommeren på P6 BEAT, og P6 BEAT vil også løbende offentliggøre de omkring 10 kunstnere, der skal optræde til september.

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter