0Din kurv er tom
Få billetter tilbage

P8 Jazz Alive 2019

15. mar '19 kl. 20:00

Koncertsalen

P8 Jazz Alive 2019

Event er afholdt

One Night Only

Vi kan nu afsløre det fulde lineup til P8 Jazz Alive 2019! Glæd dig til Amati & Dorado Schmitt Quintette, Ibrahim Electric, Grandbrothers, Marilyn Mazur, DR Big Band og mange flere. Det bliver et jazz-brag i Koncertsalens spektakulære rammer.

Jazz rimer på smaskforelsket og smertesmadret. Saltsyre og saftevand. Seismografisk sjælssafari. Samklang og savværk. Sennepsgul silkesatin. Senegal, Sejerø, Suez. Skælvende skønhed og samtlige sanser.

Kom og få det hele for fjerde år i træk, når DR Koncerthuset lægger mørkerøde plyssæder til en anderledes musikalsk oplevelse i Koncertsalen. Unge og gamle musikere med forskellige udgangspunkter mødes og undersøger jazzens spændvidde på scenen – fra det groovy og gyngende til det sarte og sjælelige.

Uanset om du er ny og nysgerrig i jazzland, eller om du allerede har garvede jazz-ører, så lad P8 Jazz tage dig i hånden og præsentere dig for en vifte af håndplukkede musikalske oplevelser 15. marts 2019!

P8 Jazz og DR K transmitterer hele jazzbraget på selve aftenen.

Lineup:

Amati & Dorado Schmitt Quintette

Abekejser feat. Dave Vreuls

Kebashi feat. Simon Winsé

Miho Hazama

 

Grandbrothers feat. Stefan Pasborg

Selvhenter & Marilyn Mazur

Paolo Russo

 

Ibrahim Electric

Karmen Rõivassepp

Abhijit Banerjee & Roy Richards

DR Big Band

 

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Se ledig tid og bestil bord

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Forudbestil Antipasti menu her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Hør koncerten på P8 Jazz

Koncerten sendes direkte på P8 Jazz

Mere

Koncerten transmitteres direkte på DR K

Koncerten tranmitteres direkte på DR K

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere