0Din kurv er tom
Aflyst VIGTIGT I henhold til statsministerens nye anbefalinger om Corona-virus må DR desværre afvikle P8 Jazz Alive uden publikum. Transmissionen på P8 og DR 2 gennemføres som planlagt.

P8 Jazz Alive 2020 ­One Night Only

6. mar '20 kl. 20:00

Koncertsalen

P8 Jazz Alive 2020 ­One Night Only

Event er afholdt

P8 Jazz Alive 2020 ­One Night Only

Jazz rimer på sanselig og sofistikeret, sex og sjusser, sommerferie og søndagsswing, samarbejde og samklang, sælsomt og simpelt, smil og smæk for skillingen. En lille smule sort samvittighed. Kom og få det hele fredag den 6. marts 2020, hvor P8 Jazz har sammensat et helt særligt program til dig med jazz fra de allerbedste hylder og med DR Big Band som grundpillen.

For femte år i træk lægger DR Koncerthuset mørkerøde plyssæder til en anderledes musikalsk oplevelse, hvor unge og gamle musikere med forskellige udgangspunkter mødes og undersøger jazzens spændvidde på scenen. Fra det groovy og gyngende til det sarte og sjælelige. Uanset om du er ny og nysgerrig i jazzland, eller om du allerede har garvede jazz-ører, tager P8 Jazz dig i hånden og præsenterer dig for en bred vifte af håndplukkede musikalske oplevelser.

Line-up:
Georg Riedel, Sarah Ridel og Jan Lundgren
Nejrup, Tira Skamby og Siri Skamby
Emma-Jean Thackray
Artur Tuznik
Astrid Engberg
Mames Babegenush
Henrik Lindstrand
Peter Rosendal
Meschiya Lake og Søren Siegumfeldt

Dirigent:
Miho Hazama

Miho Hazama

Dirigent

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid eller mulighed for til at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere