DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom
Aflyst Afvikles uden publikum

P8 Jazz Alive 2021

26. mar '21 kl. 20:00

Koncertsalen

P8 Jazz Alive 2021

Event er afholdt

One Night Only

Jazz rimer på fantasi og farver, fantastisk og fænomenal, finurlig og følsom, frygtløs og fandenivoldskhed, fysisk og fængslende, festival og fællesskab, øl og hornmusik.

I forlængelse af de gældende restriktioner vedr. Covid-19 er der truffet beslutning om at aflyse eller udsætte alle koncerter med DR’s kor og orkestre i perioden frem til 10. april. Dette omfatter også koncerten P8 Jazz Alive 2021 den 26. marts 2021. Har du billet til denne koncert, kontakter DR Koncerthuset dig direkte på mail. Hvis du har bestilt mad eller drikke i vores bar eller restaurant og betalt på forhånd, refunderes bestillingen automatisk sammen med billetten. Læs mere om DR Koncerthusets forholdsregler vedr. Covid-19

P8 Jazz sammensætter hvert år et helt særligt program til dig med jazz fra de allerbedste hylder og med DR Big Band som grundpillen. Så hvis du er nysgerrig på den helt nye musik og elsker at blive præsenteret for fortidens måske glemte skatkammer, så er det her du skal holde sig til.

For sjette år i træk lægger DR Koncerthuset mørkerøde plyssæder til en anderledes musikalsk oplevelse, hvor unge og gamle musikere med forskellige udgangspunkter mødes og undersøger jazzens spændvidde på scenen. Fra det groovy og gyngende til det sarte og sjælelige. Uanset om du er ny og nysgerrig i jazzland, eller om du allerede har garvede jazz-ører, tager P8 Jazz dig i hånden og præsenterer dig for en bred vifte af håndplukkede musikalske oplevelser.

Bestil bord i DR Koncerthusets restaurant

Den perfekte start på en aften med magiske musikalske oplevelser foregår i DR Koncerthusets restaurant. Nyd maden, og gå direkte ind til koncerten på få minutter.

Hver måned serverer vi en ny, spændende menu, hvor du kan vælge mellem to eller tre retter, eventuelt med tilvalg af en ostetallerken.

Vinmenuen er specifikt udvalgt til at komplementere månedens menu.

Køb middag i restauranten

Antipasti inden koncerten?

Hvis du ikke har tid til eller mulighed for at nyde et besøg i DR Koncerthusets restaurant, kan du i stedet forudbestille en lækker Antipasti inkl. et glas vin, som vil stå klar i vores Barlounge område ved ankomst.

Køb Antipasti her

 

Vigtige forholdsregler vedr. Covid-19

Vær særligt opmærksom på DR Koncerthusets forholdsregler omkring Covid-19.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Toiletter & handicaptoiletter

Her kan du læse mere om, hvor man kan finde koncerthusets mange toiletter og handicaptoiletter.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, gode historier og storslåede koncerter