DR Koncerthuset og Covid-19 - Klik for at læse mere
X Created with Sketch.
0Din kurv er tom

P8 Jazz Alive 2022

23. apr '22 kl. 20:00

Koncertsalen

P8 Jazz Alive 2022

One Night Only

Vær med, når P8 Jazz-holdet og DR Big Band endnu en gang sætter sejl og stævner ud på en ualmindelig farverig, musikalsk rejse i DR Koncerthuset. Det bliver syvende gang i streg, at P8 Jazz Alive-koncerten søsættes, og du kan se frem til en aften med et stort, mangfoldigt og spraglet lineup.

Den er god nok: P8 Jazz fortsætter som Danmarks one and only jazz-kanal, og redaktionen har igen taget det lange lys på og kigger frem mod nye koncerter og events. Ikke mindst forårets absolutte jazzbrag: P8 Jazz Alive 2022!

P8 Jazz-værterne har lagt hovederne i blød og håndplukket landets bedste jazzmusikere og -orkestre fra forskellige afkroge af det jazzmusikalske landkort. Både de nytænkende, fremadstormende talenter og de erfarne, stærke forbilleder. Flere af dem sættes sammen i nye og overraskende konstellationer på aftenen. Og som altid er DR Big Band under ledelse af Miho Hazama med som den uundværlige understrøm, der får hele showet til at flyde.

Vi skal fejre at P8 lever, at jazzen lever, at du lever. Lad os holde den fest til P8 Jazz Alive 2022!

Dirigent

Miho Hazama

Orkester

DR Big Band

Middag før koncerten?

DR Koncerthuset inviterer til store koncertoplevelser, og imødekommer alle sanser – herunder også smagssansen – når aftenen indledes ved et smukt dækket bord i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt, højt til loftet og servering af dejlig mad og fine vine. Dermed er tonen for en særlig aften slået an. Køkkenet bygger på lokale sæsonbaserede råvarer, med smagsnuancer og inspiration fra madkulturer verden over, med fokus på økologi og bæredygtighed. Det er muligt at vælge i mellem kød eller vegetarisk menu.

Bestil 2 retter: 275 kr. eller 3 retter: 350 kr.

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb middag i restauranten

Tapas før koncerten?

Inden koncerten tilbyder vi appetitvækkende tapas og lette anretninger. Vi tilbyder vi 5 -7 små delikate serveringer med mulighed for yderligere tilvalg af gode vine med mere. Anretningerne baserer sig på sæsonens friske råvarer og indeholder fisk/kød, grønt & ost/sødt. Kan også bestilles vegetarisk.

Tapas koster 165 kr. ved forudbestilling

Læs mere om DR Koncerthuset Restaurant & Bar og vores sortiment her

Køb Tapas her

 

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset skal overtøj og større tasker afleveres i garderoben. Læs mere om vores garderober og priser her.

Mere

Koncertsalen

Vil du gerne vide mere om vores flotte koncertsal? Her kan du trykke dig videre til koncertsalens univers, og bl.a. se arrangementer og salsoversigt.

Mere

Nyheder fra DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig nyheder fra DR Koncerthuset.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundecenteret.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere
Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter