0Din kurv er tom
Venteliste Support: Frederik Leopold

Page Four

13. maj '18 kl. 16:00

Studie 2

Page Four

Skriv dig på venteliste

Page Four

Boybandet, der er blevet streamet over 30.000.000 gange, spiller nu live i DR Koncerthuset. Med guld og platinsælgende singler som Sommer, Fucking Smuk, Du & Jeg, 17 År og Bedre End Din Eks er bandet klar til at holde en kæmpe ungdomsfest!

”Vi glæder os helt vildt til at komme ud og besøge de danske spillesteder igen. Koncerterne vil denne gang bære præg af en ny live-lyd som vi, sammen med vores nye utrolig velspillende band, har fået skabt.”, siger page four der bobler af spillelyst.

Det er halvandet år siden bandet sidst var aktuel med en indendørsturné. Siden da er tiden blevet brugt på at lave nye sange. ”Vi har virkelig knoklet i studiet for at lave nogle fede sange! Vi har udgivet en lille bid af dem iår 2017, men 2018 bliver virkelig fedt!”

 

Studie 2

Vil du gerne vide mere om vores flotte Studie 2? Her kan du trykke dig videre til studiets univers, og bl.a. se arrangementer og google view.

Mere

Nyhedsmails om DR Koncerthuset

Gå ikke glip af de seneste nyheder om bands, kunstnere og DR Koncerthuset. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig til DR Koncerthusets nyhedsmail.

Mere

Værd at vide før din koncert

Skal du hurtigt have styr på alt det praktiske før din næste koncertoplevelse? Her kan du læse al information, som er relevant før, under og efter din koncert.

Mere

Sociale medier

Koncerten starter ofte foran skærmen for mange af os – og DR Koncerthuset ser selvfølgelig med og vil gerne dele jeres allerbedste koncertoplevelse. Læs mere om brug af sociale medier

Mere

Vær opmærksom på…

Læs mere om DR Koncerthusets regler i forhold til mobil, foto, optagelse og rygning. Du kan ligeledes hente Koncerthusets ordensreglement.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset er der både bemandede og ubemandede garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere