0Din kurv er tom
Få billetter tilbage SUPPORT: JESSIE REYEZ

PartyNextDoor – Infinity Tour

26. feb '18 kl. 21:00

Studie 1

PartyNextDoor – Infinity Tour

Event er afholdt

PartyNext­Door – Infinity Tour

Grammy-nominerede PARTYNEXTDOOR drager snart på sin største europæiske turné til dato. Det sker efter udgivelsen af det længe ventede 2017-mixtape ”Seven Days”. PARTYNEXTDOOR vil på ´The Infinity Tour´ kunne opleves 16 forskellige steder rundt i Europa, med kickoff i februar 2018.

SUPPORT FRA JESSIE REYEZ

Den succesfulde sanger, sangskriver og producer fik med raketfart kommerciel succes med udgivelsen af det selvbetitlede debutmixtape, der indeholdt hitsinglen ”Over Here” ft. Drake. Efterfølgende har PARTYNEXTDOOR samarbejdet med stjerner som Future, Drake, Travis Scott og Rihanna enten som sanger, sangskriver eller producer på en række singler. PARTYNEXTDOOR fik sit første nummer 1 på Billboard for hans sangskrivning på Rihannas hit ”Work”.

Hans 2016 mixtape “PARTYNEXTDOOR 3” ramte førstepladsen på iTunes og solgte mere end 50.000 eksemplarer. Det følgende år efter P3, var et af de mest frugtbare og produktive i karrieren. Han sang ”Since Way Back” på Drakes ”More Life” inden han udgav sin roste ”COLOURS 2” EP. Han medvirkede tre gange på DJ Khaleds album ”Grateful”, hvor han var med til at skrive platinhittet ”Shining” featuring Beyonce og Jay Z, ligesom han var inde over ”Wild Thoughts” med Rihanna og Bryson Tiller. Derudover har han selv leveret vokal på ”Down For Life” med Future, Travis Scott, Rick Ross og Kodak Black. Kort tid efter medvirkede han på ”Cash Out” med ScHoolboy Q og DRAM på Calvin Harris´ album ”Funk Wav Bounces Vol. 1”. Han udgav en række bonusnumre på sin hjemmeside inklusiv ”Cartier” med Jadakiss, for derefter at annoncere projektet ”Seven Days” i et interview med Zane Lowe, ved premieren på ”Damage” med Halsey. Dagen efter udgav han projektet, der indeholdt syv sange skrevet på syv dage, inklusiv et samarbejde med hans inspiration gennem lang tid, Rick Ross.