0Din kurv er tom

Passion & renæssance

7. okt '22 kl. 19:30

Trinitatis Kirke, København

Se rabatmuligheder

Passion & renæssance

Passion & renæssance

Fortid og nutid smelter sammen på enestående vis i denne koncert med DR Vokalensemblet og den Grammy-nominerede dirigent Daniel Reuss. Komponisten Wolfgang Rihms gådefulde og gribende musik til syv stærke passionstekster møder motetter af kendte renæssancemestre i en tidløs og meditativ sfære.

Den tyske komponist Wolfgang Rihm er verdensberømt for sin evne til at gribe et publikum og få tiden til at stå stille i en koncertsal.

Han er efterspurgt blandt kunstnere og orkestre over hele verden og har bl.a. skrevet værker til New York Filharmonikerne, BBC Filharmonikerne og violinisten Anne-Sophie Mutter, som alle er vilde med hans stærke, tidløse tonesprog.

Her er muligheden for at opleve en unik kombination af Wolfgang Rihms udtryksfulde kormusik, skrevet til originale latinske passionstekster, og passionsmotetter af kendte renæssancekomponister som Orlando di Lasso og Carlo Gesualdo.

DR Vokalensemblet og den Grammy-nominerede dirigent Daniel Reuss har sammensat et stemningsfuldt program, hvor fortid og nutid bogstaveligt talt flettes sammen, så det kan være svært at sige, hvornår Rihms tonemalerier går over i renæssanceklange – og omvendt.

En enestående mulighed for at opleve en af vor tids mest spændende komponister set gennem musikhistoriens fascinerende kalejdoskop.

Program


Wolfgang Rihm

7 Passions-Texte

de Wert, Gesualdo, Lassus m.fl.

Passionsmotetter

Dirigent

Daniel Reuss

Kor

DR Vokalensemblet

Tilmeld dig nyheder

Gå ikke glip af gribende oplevelser, store grin, videnskabelige talks og storslåede koncerter